MotorolaYleinen

Motorola esitteli Edge 20- ja Edge 20 Lite -puhelimistaan Business Edition -versiot – tarjoavat yritystason tietoturvaominaisuudet

Motorola on aikaisemmin tuonut Suomessa myyntiin jo uudet Edge 20 -sarjan älypuhelimet, mutta tänään Motorola on ilmoittanut julkaisseensa myös yrityksille suunnatut versiot. Nähtävästi myös Suomessa tarjolle on tulossa uudet Motorola Edge 20 Business Edition- ja Motorola Edge 20 Lite Business Edition -mallit

Business Edition -malleissa kerrotaan olevan 5G-nopeudet, hyvä suorituskyky ja tietoturvaominaisuudet, jotka on integroitu tuotteen koko elinkaaren. Molemmat laitteet on suojattu ThinkShield for mobile -alustalla, joka on osa Lenovon yritysasiakkaiden ThinkShield-tietoturvajärjestelmää. Se tarjoaa älypuhelinkäyttäjille suojaus-, hallinta-, tuottavuus- ja palveluominaisuudet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ThinkShield for mobile suojaa laitteita haittaohjelmilta, tietojenkalastelulta ja muilta yrityksiin ja niiden työntekijöihin suunnatuilta verkkohyökkäyksiltä hyödyntämällä tekoälypohjaisia puolustusratkaisuja. Motorola Edge 20 ja Edge 20 Lite Business Edition -mallit täyttävät myös Yhdysvaltain hallituksen viranomaistason suojausvaatimukset samoin kuin ioXtin tiukat suojaus- ja läpinäkyvyysvaatimukset.

ThinkShield for mobile -alusta käyttää Zimperiumin ratkaisujen lisäksi reaaliaikaista, laitteisiin asennettua koneoppimiseen perustuvaa suojausta, joka seuraa reaaliaikaisesti laitteen käyttöä ja käyttäytymistä. Sen kehittynyt analytiikka suorittaa myös hyökkäyksen jälkeisen tutkimuksen ja näin auttaa selvittämään tapahtunutta ja suojautumaan jatkossa uusilta hyökkäyksiltä. Business Edition -puhelimet tarjoavat myös kaksi käyttöjärjestelmäpäivitystä, kolmen vuoden tietoturvapäivitykset sekä kolmen vuoden takuun.

Molemmat Business Edition -mallit kuuluvat Android Enterprise Recommended -ohjelmaan, joka helpottaa yrityksen mobiililaitteiden skaalaamista, ylläpitoa ja käyttäjätukea. Teknisesti puhelimet ovat samanlaiset kuin kuluttajille myynnissä olevat versiot. Tarkemmin Motorola Edge 20 -puhelimen teknisiin ominaisuuksiin voi tutustua tämän linkin takaa ja Motorola Edge 20 Liten ominaisuuksiin tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Business Edition -versioiden saatavuudesta Suomessa Motorola ei vielä kertonut.

Lähde: Motorolan sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola