MotorolaYleinen

Motorola esitteli Moto Unplugged -ominaisuuden – Luvataan auttavan saavuttamaan paremman tasapainon tekniikan ja ympäröivän maailman kanssa

Motorola on esitellyt uuden Moto Unplugged -ominaisuuden, joka on yhtiön mukaan uusi ja innovatiivinen ohjelmistokokemus. Sen tavoitteena on auttaa kuluttajia saavuttamaan parempi tasapaino tekniikan ja ympäröivän maailman kanssa.

Ihmiset ovat yhteydessä heille tärkeisiin asioihin älypuhelinten avulla, mutta joskus kannattaa nyppäistä verkkopiuha seinästä, sammuttaa verkkoyhteys ja keskittyä olemiseen ilman jatkuvia häiriöitä. Viime vuosien aikana Motorola kertoo havainneensa, että yhä useammat käyttäjät haluavat olla joskus rauhassa ja irtautua puhelimesta taukoamatta rummuttavista viesteistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan uusi Moto Unplugged -ominaisuus on vastaus tähän tarpeeseen. Se on Motorolan mukaan uusi apuväline, joka auttaa käyttäjiä nauttimaan hetkestä, ja siirtämään jatkuvat häiriöt ja keskeytykset taka-alalle.

Moto Unplugged tarjoaa mahdollisuuden siirtyä erikoistilaan, jossa käyttäjät voivat räätälöidä itselleen yksilöllisten tarpeidensa mukaisen tauon. Käyttäjä voi valita sallitut sovellukset ja ilmoitukset, sekä määritellä salasanan taukotilasta poistumiseen. Määrittelyjen tekemisen jälkeen käyttäjä voi päättää vapaasti milloin hän haluaa aloittaa digitaalisen tauon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto Unpluggedin voi määritellä sallimaan pelkästään työsähköpostit ja Microsoft Teamsin työaikana. Tällöin muut sovellukset pysyvät piilossa, eivätkä häiritse käyttäjää. Jos käyttäjät haluavat mieluummin rauhoittaa henkilökohtaisen aikansa, niin he voivat rajoittaa käytössä olevia sosiaalisen median sovelluksia ja pikaviestimiä.

Moto Unplugged on saatavilla Motorola Razr 40- ja Razr 40 Ultra -puhelimille ja se tulee muille Motorola-laitteille tulevaisuudessa.

Lähde: Motorolan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola