MotorolaYleinen

Motorola esitteli uudet Moto E22- ja Moto E22i -puhelimet – molemmissa 90 hertsin näyttö ja Android 12

Motorola Moto E22

Motorola on esitellyt kaksi uutta Moto E -malliston älypuhelinta, jotka tarjoavat pitkälti samanlaisen muotoilun ja tekniikan. Suurin eroavaisuus löytyy puhelimien ohjelmistosta. Puhelimet ovat Motorola Moto E22i sekä Moto E22.

Molemmissa on suuri 6,5 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jonka tarkkuus yltää HD+ -tasolle ja tuettuna on korkea 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on molemmissa vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G37 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto E22i

Akunkesto on 4020 milliampeeritunnin kokoisten akkujen varassa. Moto E22 -puhelimissa on kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija, perinteikäs 3,5 millimetrin kuulokeliitin, stereokaiuttimet sekä FM-radio. Motorola on saanut Moto E22 -malliin täysiverisen Android 12 -käyttöjärjestelmän, mutta Moto E22i -mallissa on kevennetty Android 12 Go -versio.

Motorola on laittanut molempiin puhelimiin 16 megapikselin tasoisen pääkameran, jonka rinnalla on 2 megapikselin tasoinen syvyyskamera. Etuosasta löytyy 5 megapikselin tasoinen selfiekamera esimerkiksi videopuheluita varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto E22

Moto E22 julkaistiin kahdessa värissä, jotka ovat musta Astro Black sekä sininen Crystal Blue. Hintaa sillä on 139 euroa ja se tulee saataville Euroopassa, Lähi-Idässä, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa.

Moto E22i julkaistiin kahdessa värissä, jotka ovat harmaa Graphite Gray sekä valkoinen Winter White. Hintaa puhelimella on 129 euroa ja se tulee saataville Euroopassa, Lähi-Idässä, Aasiassa sekä Latinalaisessa Amerikassa.

Lähde: Motorola

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola