SonyYleinen

Sonylta tulossa pian uudet langattomat WF-C500-nappikuulokkeet – eivät tarjoa melunvaimennusta

Sony on julkaisemassa todennäköisesti hyvin pian uudet kompaktimmat täyslangattomat nappikuulokkeet, joista on nyt saatu kuulla ensimmäisiä tietoja vuodon muodossa. Kuulokkeet kantavat nimeä Sony WF-C500 ja ne ovat kuin luotu haastamaan Samsungin uudet Galaxy Buds 2 -kuulokkeet.

Toistaiseksi julkaisemattomat kuulokkeet ovat olleet listattuna Walmartin verkkokaupassa, mutta nyt ne on jo poistettu. The Walkman Blog -sivusto sai kuitenkin tarvittavat tiedot poimittua talteen, joten nyt on kuulokkeiden avainominaisuudet tiedossa ja listaus paljasti myös muutamia kuvia. Sony WF-C500 -kuulokkeiden hinnan kerrotaan olevan noin 80 dollaria.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony WF-C500 -kuulokkeet tarjoavat tietojen mukaan 10 tunnin akunkeston yhdellä latauksella ja latauskotelon avulla akunkesto on jopa 20 tuntia. Sony on karsinut kuulokkeissa todennäköisesti aktiivisesta taustamelun vaimennuksesta, sillä WF-C500 ei odoteta ominaisuutta tarjoavan. Bluetooth-yhteys on toteutettuna Airoha-järjestelmäpiirillä.

Muotoilun osalta uudet kuulokkeet ovat tuttua Sonya, mutta nyt koko on kompaktimpi kuin yleensä. Sony luottaa tulpalliseen rakenteeseen kuulokkeissa ja latauskotelo on pitkulainen. Kuvissa Sony WF-C500 -kuulokkeet nähdään vain mustassa väriversioissa, mutta tarjolle pitäisi tulla myös vihreät, valkoiset ja oranssit värit. Rakenne on kuulokkeissa lisäksi IPX4-sertifikaatin mukaisesti hien ja roiskeiden kestävä.

Lähde: The Walkman Blog

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony