MotorolaYleinen

Motorola julkaisi tarkkoja kuvia Edge X30 -puhelimesta – tältä näyttää ensimmäinen Snapdragon 8 Gen 1 -älypuhelin

Motorola tulee julkaisemaan Kiinan markkinoille uuden Edge X30 -älypuhelimen jo huomenna 9. joulukuuta, joten kyseessä on maailman ensimmäinen Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriin perustuva puhelin. Qualcomm julkisti järjestelmäpiirin vasta marraskuun lopulla, eikä muut valmistajat ole vielä omia puhelimiaan julkaissut.

Tänään Motorola on paljastanut tarkkoja tuotekuvia Edge X30 -älypuhelimesta kiinalaisessa Weibo-palvelussa. Kuvat paljastavat odotetun puhelimen takaosan toteutuksen sekä väriversiot. Puhelimen takaosassa on kookas kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria, mikrofoni sekä kaksois-LED-salamavalo. Puhelimen takaosassa on lisäksi Motorola-teksti ja legendaarinen M-logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat vahvistavat puhelimen oikeassa kyljessä olevan virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, kun vasemmassa reunassa on yksi painike. Laitteen alareunassa on esillä SIM-korttiluukku, USB-C-liitin, mikrofoni sekä kaiutin. Puhelimen etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä yläreunassa. Motorola Edge X30 on esillä kahdessa tyylikkäässä väriversiossa, jotka ovat sininen sekä valkoinen.

Jo aikaisemmin Motorola on vahvistanut Edge X30 -puhelimesta olevan tulossa myös versio, jossa on näytönalainen etukamera. Lisäksi Motorola on vahvistanut laitteen takaosassa olevan kaksi 50 megapikselin kamerasensoria ja etuosan kameran tarkkuus yltää 60 megapikseliin. Tehoista vastaa Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri. Muiden tietojen mukaan Edge X30 tarjoilisi myös 5000 milliampeeritunnin akun sekä 68 watin tehoisen pikalatauksen. Näyttö tulee olemaan 6,67 tuuman kokoinen ja siinä on Full HD+ -tarkkuus sekä 144 hertsin virkistystaajuus.

Motorola Edge X30 julkaistaan siis 9. joulukuuta Kiinassa ja globaalisti sitä odotetaan myyntiin alkuvuodesta Motorola Edge 30 Ultra -mallinimellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola