MotorolaYleinen

Motorola julkaisi uudet Moto G Fast- ja Moto E -älypuhelimet

Moto G Fast ja Moto E

Motorola on tänään virallisesti julkaissut kaksi uutta edullisemman hintaluokan älypuhelinta Yhdysvalloissa, jotka kantavat nimiä Moto G Fast sekä Moto E. Uutuuksista Moto G Fast on uudelleen nimetty versio Moto G8 -puhelimesta, kun taasen Moto E on kokonaan uusi laite.

Moto G Fast -puhelimessa on siis 6,4 tuuman Max Vision -näyttöpaneelin, joka perustuu IPS LCD -tekniikkaan sekä siinä on 19:9-kuvasuhde. Näytössä on myös HD+ -tarkkuus, eli siis 1560 x 720 pikseliä. Näytön vasempaan yläkulmaan on tehty myös etukameraa varten reikä. Tehoista vastaa Qualcomm Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto G Fast

Käyttöjärjestelmä on luonnollisesti Android 10, joka on varsin lähellä puhdasta Androidia. Kameroita Moto G Fastin takaosassa on peräti kolme, jotka ovat 16 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 8 megapikselin ultralaajakulmakamera. Etuosassa on 8 megapikselin selfie-kamera. Moto G Fast on varustettu myös tehokkaalla 4 000 milliampeeritunnin akulla. Motorola mukaan puhelin jaksaa jopa 40 tunnin ajan yhdellä ainoalla latauksella.

Motorola Moto E

Moto E -puhelimessa näyttö on kooltaan 6,2 tuumaa ja sen tarkkuus yltää HD+ -tasolle. Tehoista on vastaamassa Qualcomm Snapdragon 632 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 2 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akunkesto on 3550 milliampeeritunnin varassa ja sitä ladataan micro-USB-latausliittimen kautta 5 watin teholla.

Kameroita Moto E -puhelimen takaosaan on saatu kaksi, joista pääkameran tarkkuus on 13 megapikseliä ja toinen kameroista on 2 megapikselin syvyysterävyyskamera. Etuosassa on myös 5 megapikselin tasoinen selfiekamera. Moto E on varusteltuna myös Android 10 -käyttöjärjestelmällä, sormenjälkilukijalla sekä muistikorttipaikalla.

Motorola Moto G Fast -mallin hinnaksi on ilmoitettu Yhdysvalloissa 199,99 dollaria ja myynti alkaa 12. kesäkuuta. Moto G Fast on tarjolla vain yhdessä väriversiossa, joka on Pearl White. Moto E -puhelin maksaa taasen 149,99 dollaria ja se tulee myyntiin myös 12. kesäkuuta. Moto E on tarjolla vain sinisessä Midnight Blue -värissä.

Lähde: Motorolan lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola