MotorolaYleinen

Motorola julkaisi uudet Moto G Stylus 5G- ja Moto G 5G -älypuhelimet valituilla markkinoilla

Uudet Motorola-puhelimet.

Motorola on julkaissut tänään Yhdysvaltojen markkinoille kaksi uutta Moto G -malliston älypuhelinta, jotka laajentavat tuotevalikoimaa 5G-kategoriassa. Toinen puhelimesta on kosketusnäyttökynän tarjoava toisen sukupolven Moto G Stylus 5G ja toinen on edullisemman pisteen Moto G 5G.

Uutuuspuhelimista Moto G Stylus 5G on varmasti mielenkiintoisempi, sillä se tarjoaa teknisestikin parempia ominaisuuksia. Ulkoisesti Moto G Stylus 5G tulee jatkamaan Motorolan tuttua muotokieltä, jossa luotetaan laatikkomaiseen kamera-alueeseen takaosassa ja etuosassa on tasainen näyttöpaneeli kohtuullisilla kehyksillä ja etukamerareiällä. Puhelimesta on kaksi väriversiota, jotka ovat vihreä Seafoam Green sekä sininen Steel Blue.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto G Stylus 5G -puhelimen näyttö on kooltaan 6,78 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus (2460 x 1080) sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näytön kirkkaus nousee jopa 650 nitiin, mutta on oletusarvoisesti vain 450 nitiä. Näyttö tukee kosketusnäyttökynää, joka on integroitu osaksi laitetta. Laitteen tehoista vastaa Snapdragon 695 -järjestelmäpiirin, joka takaa 5G-yhteydet. RAM-muistia on 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 256 gigatavua.

Takaosan kamera-alueesta löytyy kolme kamerasensoria, joista tärkein on optisesti vakautettu (OIS) 50 megapikselin pääkamera. Lisäksi rinnalla on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera automaattitarkennuksella sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on 16 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Moto G Stylus 5G -puhelimen akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 10 watin teholla. Puhelin tarjoilee myös perinteikkään 3,5 millimetrin kuulokeliittimen, kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan sekä tuoreeltaan Android 12 -käyttöjärjestelmän.

Motorola on kertonut Moto G Stylus 5G -puhelimen tulevan myyntiin 499 dollarin hintaan.

Motorola Moto G 5G

Moto G 5G on karsitumpi versio, eikä siinä ole tukea kosketusnäyttökynälle. Ulkoisesti puhelin on kuin mikä tahansa muu Moto G -malliston puhelin, sillä mitään erikoisuuksia ei ole. Moto G 5G on esitelty ainoastaan harmaassa Moonlight Gray -väriversiossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelin on varusteltuna 6,53 tuuman kokoisella LCD-näytöllä, jossa on HD+ -tarkkuus (1600 x 720) sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastaa MediaTekin kehittämän Dimensity 700 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 6 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Puhelimessa on 50 megapikselin pääkamera, jonka rinnalla on 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosan kameran on tarkkuudeltaan 13 megapikseliä. Akunkesto on kookkaan 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä ladataan 10 watin teholla. Käyttöjärjestelmänä on tuorein Android 12.

Yhdysvalloissa Moto G 5G tulee myyntiin 399 dollarin suositushintaan.

Lähde: Moto G 5G -tuotesivu, Moto G Stylus 5G Gen 2 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola