MotorolaYleinen

Motorola julkistaa uudet taittuvanäyttöiset puhelimensa kello 21.00 – katso tilaisuutta täältä!

Motorola järjestää julkaisutilaisuuden 1. kesäkuuta.

Motorola järjestää tänään 1. kesäkuuta uusien tuotteiden lanseeraustilaisuuden, ja tulossa pitäisi olla kaksi uutta taittuvanäyttöistä puhelinta. Motorola ei ole vielä itse vahvistanut julkaistavia tuotteita, mutta jos huhut pitävät paikkansa, niin tulossa on huippuluokan Razr 40 Ultra sekä edullisempi Razr 40.

Huhuja sekä vuotoja uutuuspuhelimista on nähty useaan kertaan viime viikkoina. Motorola Razr 40 Ultraa koskevat huhut löytyvät tämän linkin takaa ja vastaavasti Motorola Razr 40 -puhelinta koskevat huhut löytyvät tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola tulee lähettämään julkaisutilaisuuden tällä kertaa suorana lähetyksenä, joten kaikki voivat sitä seurata. Tilaisuus alkaa kello 21.00 Suomen aikaan. Tapahtuman suoralähetys on upotettuna alapuolella.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Motorola