OnePlusYleinen

OnePlus kiistää yhteistyön venäläisyrityksen kanssa – ei toimintaa Venäjän markkinoilla

OnePlussan logo.

Aikaisemmin tällä viikolla kerroimme venäläisen diHouse-yrityksen kertoneen allekirjoittaneen yhteistyösopimuksen OnePlussan kanssa brändin laitteiden tuomiseksi myyntiin ensimmäistä kertaa virallisesti Venäjällä. OnePlus on nyt selventänyt tilannetta, ja kiistää yhteistyön.

OnePlus on tänään antanut SuomiMobiilille virallisen kommentin. OnePlussan mukaan yhtiöllä ei ole jakelusopimusta venäläisen diHousen kanssa. Venäläisyritys on nyt myös itse poistanut kaikki viitteet yhteistyöstä sekä poistanut sivuiltansa tiedotteen, jossa yhteistyöstä kerrottiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”OnePlussalla ei ole mitään jakelusopimusta Dihousen kanssa eikä olla tehty heidän kanssaan yhteistyötä”, kerrotaan OnePlussalta.

OnePlus on myös vahvistanut, että virallisesti yhtiön puhelimet tai muutkaan laitteet eivät ole saatavilla Venäjän markkinoilla. OnePlussan mukaan yrityksellä ei ole mitään toimintaa Venäjällä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Monet länsimaiset yritykset ja puhelinvalmistajat päättivät lopettaa toiminnan tai vähintäänkin toimitukset maahan viime vuonna. Taustalla on Venäjän aloittama hyökkäyssota Ukrainassa. Monet kiinalaiset älypuhelinvalmistajat ovat kuitenkin jatkaneet toimintaansa maassa, joita ovat raporttien mukaan ainakin Xiaomi, Realme ja Tecno

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus