MotorolaYleinen

Motorola julkistaa uutta 14. syyskuuta – Onko luvassa vedenkestävä Motorola Edge 40 Neo?

Motorola on vahvistanut julkaisevansa ainakin Euroopan markkinoille jotain uutta jo ensi viikolla. Yhtiö on julkaissut sosiaalisen median kanavissaan vihjauksen, jossa kerrotaan paljastettavana olevan salaisuus torstaina 14. syyskuuta.

Vihjaus ei kerro paljoa tulevasta tuotteesta, mutta siinä on vahva viite vedenkestävyyteen. Motorolan on odotettu julkaisevan pian uuden Motorola Edge 40 Neo -puhelimen. Vuodot ovat kertoneet kyseessä olevan keskihintainen puhelin, jossa olisi IP68-luokituksen mukainen vedenkestävyys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 40 Neo / Lähde: Jälleenmyyjien listaukset.

Motorola ei ole vielä julkaissut kovin laajasti Euroopassa myöskään uusia Moto G -sarjan älypuhelimia, vaan niitä on nähty valituilla markkinoilla. Myös Suomessa Motorolan odotetaan tuovan myyntiin Moto G14-, Moto G54 5G- ja Moto G84 5G -puhelimet lähiviikkoina.

Suomeen saapuvista puhelimista on nähty jo aikaisemmin vuotoja myös suomalaisten jälleenmyyjien toimesta. Jos ensi viikolla julkaistaan Edge 40 Neo, niin myös siitä on nähty useita vuotoja etukäteen. Suomessa puhelin on nähtävästi tulossa myyntiin 399 euron hintaan 12 + 256 gigatavun muistiversiossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

IP68-luokituksen ohella puhelimessa odotetaan olevan 6,55 tuuman pOLED-näyttöpaneeli, 5000 milliampeeritunnin akku sekä mitat ovat 159,6 x 71,99 x 7,79 millimetriä ja painoa on 165 grammaa. Järjestelmäpiirinä toiminee Dimensity 1050. Motorola panostanee uutuudessa tyylikkäisiin Pantonen kanssa toteutettuihin väriversioihin. Tarkemmat tiedot Edge 40 Neo -puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Facebook (Motorola Suomi) 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola