MotorolaYleinen

Amazon paljasti tietoja julkaisemattomasta Motorola Edge 40 Neo -puhelimesta – IP68-luokitus alle 400 eurolla

Motorola Edge 40

Motorolan on tiedetty valmistelevan uuden Edge-malliston puhelimen julkaisua, joka olisi nimeltään Edge 40 Neo. Kyseessä olisi edullisempi malli kuin aikaisemmin julkaistut Edge 40 sekä Edge 40 Pro. Tällä kertaa Amazon on paljastanut listauksessaan julkaisemattoman puhelimen tietoja.

Italian Amazonin listauksessa nähdään Motorola Edge 40 Neo hintatietojen sekä tärkeimpien teknisien ominaisuuksien kera. Listaus ei kuitenkaan paljasta kuvaa puhelimesta ainakaan tässä vaiheessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 40 Neo Amazonin listauksessa.

Uutuuspuhelin tulee maksamaan 399,90 euroa ja listaus paljastaa mustan Black Beauty -väriversion. Aikaisemmat huhut ovat kertoneet Motorolan valmistelevan väriversiota, joka olisi nimeltään Soothing Sea. Listaus kertoo puhelimessa olevan väriversiot, jotka on luotu yhteistyössä Pantonen kanssa. Edge 40 Neo on saamassa IP68-luokituksen mukaisen vedenkestävyyden, joka on nähty myös malliston muissa puhelimissa.

Puhelimeen on tulossa 6,55 tuuman kokoinen pOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 144 hertsin virkistystaajuus. Kameroita on takaosassa kaksi, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera sekä 13 megapikselin ultralaajakulmakamera. Jälkimmäisessä kamerassa on automaattitarkennus makrokuvausta varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista vastaa Dimensity 1050 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Edge 40 Neo tukee myös Dual-SIM-toimintoa. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia, jota voidaan ladata 68 watin TurboPower-latauksella. Listaus paljastaa puhelimen mitoiksi 159,6 x 72,0 x 7,8 millimetriä sekä painoksi 170 grammaa.

Listauksen mukaan puhelimen julkaisupäivä olisi 15. syyskuuta ja toimitukset olisivat perillä aikaisintaan 21. syyskuuta. Odotettavasti puhelin julkaistaisiin siis syyskuun puolivälissä, eli reilun kuukauden päästä.

Lähde: Amazonin listaus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola