MotorolaYleinen

Motorola julkisti uuden Moto G Stylus 2022 -puhelimen – erikoisuutena sisäänrakennettu stylus-kynä

Motorola Moto G Stylus 2022

Motorola on julkistanut Yhdysvaltojen markkinoille uuden Moto G Stylus 2022 -älypuhelimen, joka on mallistossaan jo kolmannen sukupolven laite. Mitään mullistavaa ei puhelimeen ole saatu, vaan kyseessä on keskihintaluokkaan sijoittuva 4G-laite. Erikoisuutena on sisäänrakennettu stylus-kynä, jollaista ei monestakaan puhelimesta nykyisin löydy.

Muotoilultaan puhelin vastaa muita Motorolan Moto G -malliston älypuhelimia ja se on valmistettu pääosin muovista. Motorola esitteli laitteesta kaksi väriversiota, jotka ovat sininen Twilight Blue sekä metallinen Metallic Rose.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G Stylus 2022 -puhelimen näyttö on kooltaan 6,8 tuumaa ja se perustuu LCD-paneeliin. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus, 20:9-kuvasuhde sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G88 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa kohtuullista suorituskykyä. RAM-muistia on 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa löytyy 128 gigatavua. Muistikorttipaikka on Moto G Stylus 2022 -puhelimessa tuettuna.

Kameroita Motorola on laittanut takaosaan kolme kappaletta, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on yksi 16 megapikselin kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Akunkesto on 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 10 watin laturin avulla USB-C-liittimen kautta. Motorola on laittanut puhelimeen kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan, kuulokeliittimen sekä Android 11 -käyttöjärjestelmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhdysvalloissa puhelimen hinnaksi on ilmoitettu 299 dollaria, joka vastaisi noin 260 euroa. Puhelin saapuu myyntiin 17. helmikuuta. Motorola ei ole toistaiseksi ilmoittanut saatavuudesta globaalisti.

Lähde: Motorola

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola