MotorolaYleinen

Motorola julkisti uudet Moto G62 5G- ja Moto G42 -puhelimet valituilla markkinoilla

Motorola Moto G42 ja Moto G62 5G

Motorola on järjestänyt erityisesti Brasiliassa uusien tuotteiden lanseerauksen, jossa esiteltiin paikallisille markkinoille Motorola Edge 30– ja Moto G82 5G -puhelimet, mutta samalla yhtiö käytti tilaisuuden hyväksi ja julkaisi edullisemmat Moto G62 5G- ja Moto G42 -puhelimet.

Moto G62 5G on kaksikosta paremmin varusteltu, sillä mukana on tuoreimmat mobiiliverkkoyhteydet. Moto G62 tarjoaa kookkaan 6,5 tuuman IPS LCD -näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä korkea 120 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on myös 16 megapikselin tasoista etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto G62 5G

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 480+ -järjestelmäpiiri. Kyseessä on Qualcommin yksi halvimmista 5G-yhteydet tarjoavista järjestelmäpiireistä. Motorola on pistänyt puhelimeen 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tuettuna on myös muistikortti.

Takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia, jota voidaan ladata USB-C-liittimen kautta pikalatauksella. Puhelimessa on myös stereokaiuttimet, Bluetooth 5.1, NFC ja Android 12. Mitat ovat 161,8 x 74 x 8,59 millimetriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto G42

Toinen uutuuspuhelin on Moto G42, joka on edullinen 4G-laite. Puhelimessa on kerrottu olevan 6,4 tuuman kokoinen pOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 60 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 680 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Puhelimessa on myös 50 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 16 megapikselin tasoinen selfiekamera. Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa, jota voidaan ladata USB-C-liittimen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G42 tarjoilee myös Bluetooth 5.0 -yhteyden sekä NFC-tuen. Käyttöjärjestelmänä toimii Googlen tuorein Android 12. Motorola on ilmoittanut mitoiksi 160,4 x 73,5 x 7,99 millimetriä.

Toistaiseksi Motorola ei kuitenkaan ilmoittanut Moto G62 5G- ja Moto G42 -puhelimien tarkkoja hinta- tai saatavuustietoja, mutta niiden on luvattu julkistettavan tulevina viikkoina. Moto G62 5G:n kerrottiin tulevan saataville harmaana ja vihreänä, mutta Moto G42 -puhelin tulossa saataville sinisenä ja pinkkinä.

Motorola on myös vahvistanut tuovansa puhelimet myyntiin valituilla markkinoilla Euroopassa tulevina viikkoina.

Motorola Moto G62 5G

Lähde: Tecnoblog.net (portugaliksi), Techmasters.com (portugaliksi), Motorola tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola