MotorolaYleinen

Motorola käynnisti ”Motorola Trade-in” -vaihto-ohjelman Suomessa – uutuuspuhelimen ostajalle rahapalkkio vanhasta puhelimesta

Motorola Trade-in

Motorola julkisti tällä viikolla uuden Edge 40 -älypuhelimen, joka tarjoaa mielenkiintoisen kokonaisuuden huippuominaisuuksia alle 600 euron hintapisteessä. Samassa yhteydessä Motorola on käynnistänyt Motorola Trade-in -vaihto-ohjelman, jossa on tarjolla uutuuspuhelimen ostajille rahapalkkio vanhasta puhelimesta.

Motorola Edge 40 on ensimmäinen puhelin, joka on osallisena uudessa puhelimen vaihto-ohjelmassa. Kelvolliset tuotteet ovat listattuna Motorolan sivustolla, josta löytyy muun muassa Suomessa myytävä 8 + 256 gigatavun muistiversio kaikista yleisesti tarjolla olevista kolmesta väriversiosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vaihto-ohjelmaan kelpaavan Edge 40 -puhelimen tulee olla ostettuna 4. toukokuuta 2023 ja 30. huhtikuuta 2024 välisenä aikana. Hakemuksen vanhan puhelimen vaihtamisesta on tehtävä 15 päivän kuluessa Edge 40 -puhelimen ostopäivästä ja vaatimukset täyttävät vaihtolaitteet on palautettava 15 päivän kuluessa hakemuksen hyväksymisestä. Hakemuksia voi tehdä korkeintaan kolme henkilöä kohden.

Vaihto-ohjelmasta saa rahansa pankkitilille 30 päivän sisällä siitä, kun hyväksytty vaihtolaite on palautettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 40

Motorola hyväksyy vaihto-ohjelmaan laitteita yhdeksältä brändiltä, jotka ovat Apple, Google, Huawei, LG, Motorola, OnePlus, Oppo, Samsung ja Xiaomi. Kaikki ohjelmaan kelpaavat puhelinmallit ovat listattuna Motorolan sivustolla tämän linkin takana. Esimerkiksi Applen puhelimista voi saada takaisin 627 euroa ja Samsungin puhelimista jopa 510 euroa.

Ohjelmaan hyväksyttävän puhelimen pitää olla toimintakunnossa, eli se käynnistyy ja toimii normaalisti. Puhelimessa ei saa olla merkittäviä kulumisen jälkiä, kuten halkeamia rungossa tai näytössä. Puhelin ei saa olla korjattu epävirallisissa huoltopisteissä. Lisäksi puhelimen pitää olla tyhjennetty kaikista tiedoista ja tileistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkemmat tiedot Motorola trade-in -ohjelmasta löytyvät Motorolan sivuilta.

Motorola Edge 40 on alle 600 euron älypuhelin, jossa on panostettu vedenkestävään ja tyylikkääseen rakenteeseen. Puhelimessa on myös 6,55 tuuman pOLED-näyttöpaneeli, Dimensity 8020 -järjestelmäpiiri sekä 50 megapikselin pääkamera suurella f/1.4-aukolla. Puhelimessa on myös 4400 milliampeeritunnin akku sekä 68 watin pikalataus. Tarkemmat tiedot puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Motorola Trade-in

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola