HTCYleinen

HTC aloitti vihjailut uutuuspuhelimesta – HTC U23 Pro 5G tulossa pian

HTC vihjailee tulevasta julkaisusta.

Viime aikoina on kuultu useaan kertaan, että HTC on julkaisemassa pitkästä aikaa uuden puhelimen. Lisäksi yritys on herättämässä henkiin U-malliston, joka oli aikoinaan HTC:n lippulaivatason tuotemallisto.

HTC on aloittanut tänään vihjailut tulevasta julkaisusta, eikä vihjaus jätä juurikaan epäselvyyttä julkaistavasta tuotteesta. HTC on julkaissut Twitterissä viiden sekunnin mittaisen videon, jossa nähdään Viverse-logon yhteydessä puhelimen runko. Lisäksi teksti ”SEE U SOON”, antaa sopivan vihjauksen U-sarjan puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HTC U23 Pro 5G / Kuva: Ptt.cc

Tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu, mutta selvästi kovin kauaa huhutun HTC U23 Pro 5G -puhelimen julkaisua ei tarvitse odottaa. Viime vuonna HTC esitteli Desire 22 Pro -puhelimen kesäkuun lopulla, joten uutuuspuhelin voitaisiin julkaista hieman aikaisemmin.

HTC U23 Pro 5G nähtiin eilen live-vuotokuvissa, sillä laitteen prototyyppi oli päätynyt vääriin käsiin. Muotoilun ohella puhelimesta saatiin irti tärkeimpiä teknisiä tietoja. Puhelimessa nähdään muun muassa 108 megapikselin neloiskamera, AMOLED-näyttöpaneeli sekä Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkemmat huhut ja vuodot HTC U23 Pro 5G -puhelimesta löytyvät aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.


Lähde: Twitter (HTC)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC