MotorolaYleinen

Motorola laajentaa Android 14 -päivityksen jakelua – Nyt ladattavissa Motorola Edge 30 Ultralle

Motorola Edge 30 Ultra

Motorola toi viime viikolla jakoon Android 14 -päivityksen ensimmäisenä huipputason Edge 40 Prolle monissa Euroopan maissa. Nyt jakelu on laajentunut Euroopassa myös Motorola Edge 30 Ultralle.

Android 14 -päivityksen versionumero on Motorola Edge 30 Ultra -puhelimelle ”U1SQ34.52-21-1”, ja kokoa päivityksellä on 1,45 gigatavun verran. Päivityksen mukana toimitetaan Googlen 1. tammikuuta 2024 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Päivityksen saatavuuden omalle puhelimelle voi käydä tarkistamassa menemällä: Asetukset > Järjestelmäpäivitykset > Tarkista päivitykset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola ei kovinkaan tarkasti erittele, millaisia uudistuksia päivitys tuo mukanaan. Päivityslokissa kerrotaan vain kaksi pääuudistusta, jotka ovat datan jakelun määrittäminen sovelluskohtaisesti sekä Android 14:n uudet kuulo- ja näkötoiminnot.

Android 14 -päivityksen uudistuksiin voi käydä tutustumassa erikseen aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos päivitys ei löydy Edge 30 Ultralle heti, niin odotettavasti sitä jaetaan hieman porrastetusti. Motorolan odotetaan aloittavan samaisen päivityksen jakelun monille muillekin puhelimilleen tulevien viikkojen aikana.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola