MotorolaYleinen

Motorola Moto E13 -puhelimen kuvat ja tiedot paljastuivat – edullinen uutuus kevennetyllä Androidilla

Motorola Moto E13

Motorola tulee laajentamaan pian edullisien älypuhelimiensa valikoimaa. Jo aikaisemmin on julkaistu Moto G53 5G, mutta pian odotetaan myös Moto G13-, Moto G23- ja Moto G73 5G -puhelimia. Lisäksi yksi vuodoissa nähdyistä puhelimista on Moto E13, josta on nyt kuultu aikaisempaa tarkempia tietoja luotettavan vuotajan toimesta.

Tietojen mukaan Moto E13 tulee tarjoamaan melko perinteisiä edullisemman hintapisteen ominaisuuksia. Puhelimeen on tulossa 6,52 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus. Tehoista kerrotaan vastaavan Unisoc T606 -järjestelmäpiirin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen on tulossa 2 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Myös muistikorttipaikka löytyy aina 512 gigatavuun asti. Moto E13 on saamassa 5000 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata 10 watin teholla USB-C-liittimen kautta.

Käyttöjärjestelmäksi ilmoitetaan vuodossa Googlen kevennetty Android 13 Go Edition, joka on ymmärrettävää ottaen huomioon puhelimen tekniset ominaisuudet. Moto E13 tarjoilee vuodon mukaan Dual-SIM-tuen sekä Bluetooth 5.0 -yhteyden. Pääkameran tarkkuudeksi on kerrottu 13 megapikseliä.

Motorola Moto E13

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muotoilultaan Moto E13 ei tule tarjoamaan suuria yllätyksiä. Laitteen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue ja etuosassa on pisaramaisella lovella varusteltu näyttöpaneeli. Vuoto kertoo puhelimen mitoiksi 164,2 x 74,9 x 8,5 millimetriä ja painoksi 190 grammaa. Nähtävästi Moto E13 tulee tarjolle kolmessa värissä, jotka ovat vaalea, musta ja vihreä.

Toistaiseksi puhelimen tarkasta julkaisuajasta ei ole tietoa, mutta odotettavasti se tapahtuu hyvin pian. Moto E13 -puhelimen hinnaksi on kerrottu 100-120 euroa 2 + 64 gigatavun muistiversiossa.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola