AppleYleinen

Raportti: Apple ei ole kehittämässä uutta HomePod mini -älykaiutinta

Bloombergin Apple-toimittajana tunnettu Mark Gurman on arvioinut uusimmassa Power On -uutiskirjeessä, että Apple ei ole tällä hetkellä ”aktiivisesti työskentelemässä” HomePod mini -kaiuttimen seuraajan parissa.

Gurmanin mukaan tämänhetkisessä HomePod Minissä on kaikki kunnossa eikä uusi toisen sukupolven HomePod-kaiutin tuonut mitään uutta ja mullistavaa mitä ei HomePod Minissä tällä hetkellä olisi. Äänen, parempien mikrofonien, uusien värien ja halvemman hinnan lisäksi päivitettävää olisi lähinnä Siri-ääniavustajalle ja sovellusintegraatioille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Gurman kertoi elokuussa 2022 odottavansa Applelta uutta HomePod Miniä. Tuolloin hän ei kuitenkaan osannut antaa julkaisulle mitään aikataulua tai tulevia ominaisuuksia.

Pienikokoinen HomePod Mini julkaistiin lokakuussa 2020. Puoli vuotta julkaisusta Apple lopetti 2017 julkaistun ensimmäisen sukupolven HomePod-kaiuttimen myynnin. Viime viikolla julkaistu HomePod tuo suurempaan kaiuttimeen ennestään tuttuja ominaisuuksia HomePod Ministä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudistuksina suurempikokoisessa HomePodissa on Applen S7-järjestelmäpiiri sekä U1-ultralaajakaistasiru. Kaiuttimeen on sisäänrakennettu lämpötila- sekä kosteusanturit.

Toisen sukupolven HomePod maksaa Suomessa 349 euroa ja sen myynti alkaa 3. helmikuuta. Pienempi HomePod Mini saapui Suomeen myyntiin viime syksynä. Omakseen kaiuttimen saa Suomesta 109 eurolla.

Lähde: Bloomberg

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple