MotorolaYleinen

Motorola Moto G14 julkaistaan 1. elokuuta – Tällaisesta uutuuspuhelimesta on kyse

Motorola Moto G14

Motorola on vahvistanut virallisesti vuotaneen Moto G14 -puhelimen julkaisupäivämäärän. Kyseessä on edullinen 4G-puhelin, joka esitellään ainakin Intian markkinoille. Moto G14 julkaistaan 1. elokuuta, mutta puhelinta odotetaan Eurooppaan joko ennen tai jälkeen Intian julkaisua.

Julkaisun vahvistuksen yhteydessä Motorola on jakanut myös ensimmäisiä kuvia sekä tietoja Moto G14 -puhelimesta. Puhelimesta nähdään Intiassa ainakin kaksi väriversiota, jotka ovat harmaa sekä sininen. Puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue ja etuosassa on näyttö, jossa on kamerareikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan mukaan puhelimessa on 6,5 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Moto G14 on saamassa myös stereokaiuttimet, jotka on viritetty Dolby Atmosin kanssa. Tehoista on vastaamassa Unisocin kehittämä kahdeksan ytiminen 4G-yhteyksiin rajoittuva T616-järjestelmäpiiri.

RAM-muistia kerrotaan olevan 4 gigatavun verran, jonka lisäksi sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua. Motorolan mukaan tallennustila perustuu UFS 2.2 -versioon. Moto G14 -puhelimen kerrotaan saavan Android 13 -käyttöjärjestelmän, joka päivitetään Android 14 -versioon myöhemmin. Tietoturvapäivityksiä tulee 3 vuoden ajan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on takaosassa kaksi kappaletta, joista tärkein on 50 megapikselin tasoinen. Toinen kameroista on makrokamera. Moto G14:n luvataan tarjoavan myös hyvän yökuvauksen. Motorola on laittanut puhelimeen 5000 milliampeeritunnin akun, jonka lataus onnistuu 20 watin teholla. Moto G14:n muita ominaisuuksia ovat IP52-luokitus, kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija sekä tuki teratavun kokoiselle muistikortille.

Julkaisu tapahtuu siis 1. elokuuta, jolloin myös tarkat hinnat vahvistuvat.

Lähde: Flipkart

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola