SonyYleinen

Sony tekemässä merkittäviä muutoksia – Xperia 5 V -puhelimen mainosvideo vuoti nettiin

Sony Xperia 5 V

Sonyn puhelinmallisto on koostunut pitkään kolmesta sarjasta, jotka ovat 1, 5 sekä 10. Aikaisemmin tänä vuonna Sony on julkistanut jo Xperia 1 V– ja Xperia 10 V -puhelimet, mutta myöhemmin julkaistavaksi on odotettu myös Xperia 5 V -puhelinta. Nyt nettiin on vuodettu väitetty mainosvideo tulevasta puhelimesta.

Xperia 5 V -puhelimen mainosvideo on vuodettu Reddit-palveluun JB2Unique-käyttäjän toimesta. Videon perusteella Sony on ottamassa tällä kertaa erilaisen lähestymistavan 5-sarjan huippupuhelimeensa. Video vaikuttaa aidolta, joten odotettavasti sen aitoutta on haastava kyseenalaistaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Videon perusteella muutoksia nähdään erityisesti kameroihin, sillä Xperia 5 V olisi ensimmäinen 5-sarjan puhelin kaksoiskameralla. Aikaisemmin Sony on luottanut kolmeen kamerasensoriin, mutta videon perusteella uutuudessa on vain kaksi kameraa takana. Odotettavasti kamerat olisivat pääkamera sekä ultralaajakulmakamera, joten Sony karsii telekamerasta.

Tämän myötä Xperia 5 V voisi olla myös edullisempi kuin edeltäjänsä. Videolta käy ilmi, että kamerassa on ZEISS T* -logo, joten mukana on Zeissin kehittämä heijastuksia vähentävä pinnoite. Video paljastaa puhelimen valkoisen väriversion ohella myös sinisen sekä mustan väriversion. Video vahvistaa puhelimessa olevan metallikehys sekä perinteinen kuulokeliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti video ei paljasta juurikaan mitään laitteen tekniikasta. Etuosassa on tuttu 21:9-kuvasuhteen näyttöpaneeli, joka on nähty Sonyn puhelimissa usein. Todennäköisesti lisätietoja kuullaan kuitenkin ennen julkaisua.

Sony on yleisesti julkaissut Xperia 5 -sarjan puhelimia syys- tai lokakuussa. Videon perusteella Sony voisi julkistaa tänä vuonna uutuutensa jo hieman aikaisemmin. Sony ei ole itse vahvistanut mitään tarkkaa julkaisuaikaa.

Lähde: Reddit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony