TwitterYleinen

Twitteriä ei pian enää ole – Elon Musk ilmoitti X-brändin käyttöönotosta

Elon Musk on postannut Twitterissä virallisilla tilillään mystisen tiedon, jonka perusteella Twitteriä ei enää pian ole. Nähtävästi sosiaalisen median palvelu tulee saamaan uuden logon sekä nimen.

Muskin twiitissä kerrotaan, että pian on aika jättää jäähyväiset Twitter-brändille sekä vähitellen myös kaikille linnuille. Twitter on tunnettu sinisestä lintulogosta, mutta vanhasta brändistä ei ole nähtävästi jäämässä mitään jäljelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jatkossa Twitterin logo tulee olemaan ”X”, jonka lisäksi palveluun pääsee jo nyt osoitteella ”x.com”. Musk on myös vihjannut palvelun oletusvärin muuttuvan mustaksi. Lisäksi palvelun logon kerrotaan vaihtuvan myöhemmin tämän päivän aikana.

Elon Musk osti Twitterin viime vuoden lokakuussa 44 miljardilla dollarilla, jonka jälkeen on nähty suuria muutoksia. Muskin alaisuudessa Twitterin henkilöstöä on vähennetty rajusti ja palveluun on tehty paljon muutoksia johtaen toistuviin palveluhäiriöihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Musk on myös maininnut useaan kertaan, että Twitter saattaa olla vaarassa joutua konkurssiin. Tässä kuussa palvelun kerrottiin vieläkin olevan vahvasti negatiivinen kassavirran osalta, joka on johtunut mainostulojen 50 prosentin laskulla sekä raskaiden velkojen vuoksi.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Twitter