MotorolaYleinen

Motorola Moto G50 sai Android 12 -päivityksen Suomessa

Motorola Moto G50

Motorola Moto G50 on seuraava puhelin Suomessa, jolle Motorola on laittanut jakoon Android 12 -päivityksen. Moto G50 on yhtiön edullisin 5G-puhelin ja se tarjoaa edelleen hyviä teknisiä toteutuksia. Android 12 -päivityksen jakelun Motorola on aloittanut Suomessa aikaisemmin myös Moto G200-, Moto G30– ja Edge 20 -puhelimille.

Päivitys on versionumeroltaan Motorola Moto G50 -puhelimessa S1RF32.27-25. Android 12 -version uudistuksien ohella Motorola päivittää puhelimeen myös Googlen 1. maaliskuuta 2022 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Päivityksen saatavuuden omalle puhelimelle voi käydä tarkistamassa menemällä: Asetukset > Järjestelmä > Lisäasetukset > Järjestelmäpäivitykset > Tarkista päivitykset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan puhelimet tulevat saamaan pitkälti puhtaan Android 12 -käyttöjärjestelmän, eli mukana on kaikki tutut Android 12:n ominaisuudet. Android 12 on yksi suurimmista päivityksistä vuosiin, sillä se tuo mukanaan täysin uudistetun Material You -muotokielen ja uuden käyttöliittymän. Android 12:n keskiössä on persoonallisempi käyttökokemus, parempi yksityisyys sekä monet muut kattavat ominaisuudet. Tarkemmin Android 12 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola on luvannut Android 12:n perusuudistuksien ohella myös parempaa tietoturvaa Lenovon kehittämän Thinkshield for Mobile -ohjelmiston avulla. Lisäksi Motorola on parantanut Gameplay-tilaansa, joka helpottaa mobiilipelien pelaamista ja estää tarvittaessa ilmoitukset. Lisäksi päivityksen jälkeen puhelimiin on aikaisempaa helpompi siirtää tietoja vanhasta Android-puhelimesta, mutta myös iPhone-puhelimista kaapelin tai langattoman verkon välityksellä.

Valituilla markkinoilla Motorola on julkaissut Android 12 -päivityksen jo myös Moto G Pro-, Edge 20 Lite/Fusion- ja Edge 20 Pro -puhelimille. Ainakin nämä puhelimet tulevat siis Suomessakin saamaan päivityksen lähiviikkojen aikana. Motorola on luvannut lisäksi päivittää kymmeniä muitakin malleja tuoreimpaan versioon. Kaikki päivityksen saavat puhelimet ovat listattuna aikaisemmassa artikkelissamme.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola