MotorolaYleinen

Motorola Moto G7 -puhelimet uusissa vuotokuvissa

Lenovon omistama Motorola on valmistelemassa uusien Moto G7 -malliston älypuhelimien julkaisua. Puhelimien julkaisun odotetaan tapahtuvan vuoden 2019 alkupuolella, vaikka tarkkaa päivämäärää ei toistaiseksi ole tiedossa. Moto G7 -puhelimet ovat seuraajia tänä vuonna nähdyille Moto G6 -malliston puhelimille. Yhteensä puhelimia odotetaan olevan neljä, jotka ovat Moto G7, Moto G7 Plus, Moto G7 Power ja Moto G7 Play.

DroidShout.com -sivusto on julkaissut artikkelin, jossa on kaikkien neljän vielä julkaisemattoman puhelimen lehdistökuvat. Kuvista nähdään, että kaikissa laitteissa on jonkinlainen lovinäyttö. Moto G7- ja Moto G7 Plus -puhelimissa nähdään olevan vesipisaramainen näyttölovi ja näyttö on saatu varsin lähelle laitteen reunoja. Molemmissa puhelimissa on lisäksi lasinen rakenne sekä kaksoiskamerat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G7 Power ja G7 Play on varusteltu myös vastaavalla toteutuksella, mutta tällä kertaa näyttöä kiertävät kehykset ovat hieman suuremmat sekä lovi on selvästi suurempi. Moto G7 Power -puhelimessa on nähtävissä ainoastaan yksi pääkamera, kun taasen Moto G7 Play -versiossa on takaosassa kaksoiskamera.

Huhtikuussa 2017 Motorola julkaisi Moto G6 -malliston puhelimet, joten Moto G7 -malliston puhelimien julkaisun voidaan olettaa tapahtuvan siis vuoden 2019 ensimmäisellä puoliskolla.

Lähde: DroidShout.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola