MotorolaYleinen

Motorola Moto G9 Plus- ja Moto E7 Plus -puhelimien tiedot ja kuvat vuodettiin ennen julkaisua

Motorolan tiedetään suunnittelevan Euroopassa uusien Moto G9 Plus- sekä Moto E7 Plus -puhelimien julkaisua, mutta toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin julkaisu voisi tapahtua. Nyt vuodoistaan tunnettu Winfuture.de -sivusto on julkaissut tarkkoja tietoja sekä tuotekuvia molemmista vielä julkaisemattomista älypuhelimista.

Tuleva Moto G9 Plus on suunnattu alempaan keskihintaluokkaan ja se tulee tarjoamaan 6,81 tuuman LCD-näyttöpaneelin, jossa on 20:9-kuvasuhde. Näytössä odotetaan olevan Full HD+ -tarkkuus sekä reikä 16 megapikselin etukameraa varten. Tehoista tulee vastaamaan Snapdragon 730G -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Moto G9 Plus tulee tarjoamaan myös microSD-muistikorttipaikan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G9 Plussan takaosassa on neljä kameraa, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Akunkesto tulee olemaan suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä ladataan tehokkaalla 30 watin pikalaturilla USB-C-tyypin liittimen kautta. Moto G9 Plus tarjoaa myös kuulokeliittimen sekä Android 10 -käyttöjärjestelmän.

Euroopassa Winfuture.de -sivusto kertoo puhelimen maksavan 4 + 128 gigatavun versiona 299 euroa.

Toinen tulevista puhelimista on Moto E7 Plus, joka on selvästi edullisempi laite, mutta tarjoaa hintaansa nähden kuitenkin todella mielenkiintoisia ominaisuuksia. Moto E7 Plus tulee tarjoamaan 6,5 tuuman LCD-näyttöpaneelin, jossa on 20:9-kuvasuhde sekä HD+ -tarkkuus. Tehoista tulee vastaamaan Qualcommin tuore Snapdragon 460 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelin tukee luonnollisesti myös microSD-muistikorttia.

Moto E7 Plussan takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosaan on laitettu 8 megapikselin selfiekuvaamiseen suunnattu kamera. Myös Moto E7 Plus tulee saamaan suuren 5000 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata micro-USB-liittimen kautta 10 watin teholla. Käyttöjärjestelmänä on myös Android 10, jonka päällä hyrrää Motorolan oma My UX -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan odotetaan tuovan 4 + 64 gigatavun versio Moto E7 Plus -puhelimesta myyntiin Euroopassa 149 euron hintaan.

Lähde: Winfuture.de, Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola