MotorolaYleinen

Motorola Moto Tab G62 -tabletti tulossa kahdessa versiossa – tärkeimmät tiedot paljastuivat Googlen toimesta

Motorola Moto Tab G62 LTE ja Moto Tab G62.

Motorola teki paluun tablettimarkkinaan viime vuonna parilla uudelleen brändätyllä Lenovo-tabletilla. Nyt tulossa on jälleen uusi tabletti, joka kantaa nimeä Motorola Moto Tab G62. Asia on paljastunut Googlen ylläpitämästä kehittäjille suunnatusta Google Play Console -tietokannasta.

Tabletista on tulossa kaksi varianttia, joista toinen tarjoaa LTE-yhteydet ja toisessa yhteydet rajoittuvat Wi-Fi-tukeen. Wi-Fi-versio tulee saamaan Snapdragon 678 -järjestelmäpiirin ja LTE-versiossa on Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muilta osin Moto Tab G62 -tablettien tiedot ovat samanlaisia, sillä Google on paljastanut tableteissa olevan Android 12 -käyttöjärjestelmä, 4 gigatavua RAM-muistia sekä 2000 x 1200 pikselin tarkkuus näytössä.

Motorola Moto Tab G62 -tabletin tiedot ovat vielä vähässä, eikä Googlen tietokanta paljasta kovinkaan paljoa. Mielenkiintoinen valinta tableteissa on järjestelmäpiirit, sillä molemmat ovat yli kolme vuotta vanhoja. Todennäköisesti kyseessä on jälleen uudelleen brändätty tabletti jostain Lenovon tabletista, mutta laitetta myydään valituilla markkinoilla Motorolan brändillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo viime vuonna Motorola esitteli Moto Tab G70 -tabletin valituilla globaaleilla markkinoilla ja Intian markkinoilla nähtiin Moto Tab G20 -tabletti.

Todennäköisesti uudesta nyt paljastuneesta Moto Tab G62 -tabletista tullaan kuulemaan enemmän tietoja tulevina viikkoina.

Lähde: Google Play Console

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola