AndroidMotorolaYleinen

Motorola One ja One Power vuotokuvissa – Lovinäytöllisiä Android One -puhelimia

Motorola järjestää suuren julkaisutilaisuuden Chicagon pääkonttorissaan 2. elokuuta, mutta jo nyt on todennäköisesti paljastunut kaksi tilaisuudessa julkaistavista puhelimista. AndroidHeadlines on julkaissut sivuillansa kuvia vielä julkaisemattomista Motorola One- ja Motorola One Power -puhelimista.

Kuvien perusteella puhelimet tulevat olemaan varsin samanlaisia. Molemmissa puhelimissa on varsin leveä lovinäyttö, Motorola brändäys, Android One -käyttöjärjestelmä sekä kaksoiskamera. Kuvien perusteella Motorola One rakentuu lasisesta takapinnasta, kun taas Motorola One Power rakentuu metallista. Toistaiseksi Motorola Onen teknisistä tiedoista ei ole kovin tarkkaa kuvaa, mutta oletuksena voidaan pitää, että kyseessä on varsin pitkälti One Powerin kaltainen puhelin, josta tiedetäänkin hieman enemmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Motorola One Power -mallissa olisi 6,2 tuuman 19:9-kuvasuhteen näyttö, jonka tarkkuus on 2280 x 1880 pikseliä. RAM-muistia puhelimessa on vähintään 4 gigatavua ja tallennustilaa 64 gigatavua. Kaksoiskameran pitäisi rakentua 5 ja 12 megapikselin sensoreista, kun taasen etupuolelta löytyy yksi 8 megapikselin kamera. Akun kooksi on huhuissa kerrottu 3780 milliampeerituntia.

Lähde: AndroidHeadlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android