MotorolaYleinen

Motorola paljasti: Taittuvanäyttöinen Razr-puhelin julkaistaan vihdoin 13. marraskuuta

Lenovon omistuksessa toimiva Motorola on vahvistanut vihdoin, että yhtiön ensimmäinen taittuvanäyttöinen älypuhelin tullaan julkaisemaan alle kuukauden päästä. Motorola on lähettänyt medioille kutsuja tapahtumaan, joka pidetään 13. marraskuuta Los Angelesissa ja tapahtumassa luvataan paljastaa erittäin odotettu uudelleen keksitty ikoninen tuote.

Tilaisuuteen liittyen on julkaistu myös gif-kuva, jossa vanhan Motorola Razr -simpukkapuhelimen sisältä kuoriutuu selvästi huhuttu tuleva taittuvanäyttöinen uutuusversio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotaneiden tietojen mukaan tuleva Motorola Razr tulee saamaan taittuvan näytön, joka löytyy puhelimen sisäpuolelta. Tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 670- tai Snapdragon 710 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia. Taittuvan näytön odotetaan olevan kooltaan 6,2 tuumaa ja se perustuu OLED-tekniikkaan. Puhelimessa on myös toinen pienempi näyttö, jonka tarkkuus on 600 x 800 pikseliä.

Varmaa on siis tällä hetkellä, että uusi Motorola Razr -puhelin tullaan esittelemään vihdoin 13. marraskuuta, vaikka sen julkaisua on odotettu jo läpi vuoden. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole tarkkaa tietoa onko taittuvanäyttöinen laite tulossa laajasti myyntiin, vai jääkö se ainoastaan Yhdysvaltojen herkuksi.

Lähde: CNET.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola