OnePlusYleinen

Nyt paljastui myös OnePlus 8 Pro – Tältä ensi vuoden huippu-uutuus näyttää

OnePlus 8 Pro

Jo aikaisemmin lokakuussa tunnettu vuotaja OnLeaks paljasti kuvia ensi vuonna julkaistavaksi odotettavasta OnePlus 8 -puhelimesta ja nyt samainen henkilö on paljastanut myös kuvia OnePlus 8 Pro -mallista, jonka odotetaan olevan vielä hieman kehittyneempi. Tuoreet vuotokuvat pohjautuvat CAD-mallinnukseen, joten vielä ennen julkaisua OnePlus 8 Pro -puhelimessa saatetaan tulla näkemään muutoksia.

Kuvista voidaan nähdä, että OnePlus tulee hyödyntämään näyttöreikää, johon etukamera on upotettu. Näyttöreikä on näytön vasemmassa yläkulmassa ja OnePlus 8 Pro tulee saamaan myöskin kaartuvat näytön reunat. Puhelimen etuosassa näyttö peittää suurimman osan pinta-alasta ja todennäköisesti sormenjälkilukija löytyy näyttöön integroituna. Laitteen takaosassa on jälleen kamera-alue, joka näyttää kuitenkin selvästi suuremmalta kuin aikaisemmissa OnePlus-puhelimissa. OnePlus 8 Pro tulee saamaan neljä kamerasensoria, joista yksi on ainakin 3D ToF -sensori. Lisäksi Kameran rinnalla on myöskin laserautomaattitarkennus ja alapuolella on salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 8 Prossa on myöskin USB-C-tyypin latausliitin, SIM-korttiluukku ja kaiutinritilä alareunassa. Oikeassa reunassa on virtapainike sekä Alert Slider -kytkin, kun taasen vasemmassa reunassa on vain äänenvoimakkuuspainikkeet. Vuotaneiden tietojen mukaan OnePlus 8 Pro olisi mitoiltaan 165.3 x 74.4 x 8.8 millimetriä ja kameran kohdalta paksuutta löytyisi 10.8 millimetriä.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin OnePlus aikoo uusia älypuhelimiaan julkaista. OnePlus 7T- ja OnePlus 7T Pro saapuivat vasta hiljattain myyntiin, mutta puhelimet julkaistiin kuitenkin normaalia aikaisemmin. Todennäköisesti myös OnePlus 8 -mallisto tullaan julkaisemaan hieman aikaisemmin keväällä 2020.

Lähde: OnLeaks

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus