MotorolaYleinen

Vuotokuvat paljastivat Motorolan tulevan halpapuhelimen – Tässä on Moto E6 Play

Motorola Moto E6 Play

Motorolalta on tulossa loppuvuoden aikana lukuisia uusia älypuhelimia ja tänään on vuotanut kuvia varmasti yhdestä edullisimmasta vielä julkaisemattomasta Moto-puhelimesta. Kuvissa nähdään huhun mukaan Moto E6 Play, joka on vielä edullisempi versio hiljattain julkaistusta Moto E6 Plus -puhelimesta.

Vuodetuissa kuvissa Moto E6 Play on esillä kahdessa värissä, jotka ovat musta ja sininen. Puhelimessa on 18:9-kuvasuhteen kosketusnäyttö ja takaosasta löytyy Motorolan logoon integroitu perinteinen sormenjälkilukija. Moto E6 Playn takaosan vasemmassa yläkulmassa on myöskin yksi kamera sekä yksi LED-salama. Kuvien perusteella laite saa myöskin kuulokeliittimen sekä microUSB-latausliittimen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Motorolan Moto E6 Play -puhelimesta ei ole vuotanut tarkkoja teknisiä tietoja, mutta mitään kovin erikoista ei kannata odottaa. Motorola tulee esittelemään ainakin keskihintaisen Moto G8 -malliston ensi viikolla 24. lokakuuta, jolloin myös nyt vuotanut Moto E6 Play saatetaan julkaista virallisesti.

Lähde: Mobielkopen.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola