MotorolaYleinen

Motorola-pomo vahvisti: Pian tulossa uusi taittuvanäyttöinen Razr-älypuhelin

Taittuvanäyttöiset älypuhelimet ovat nostaneet suosiotaan viimeisen vuoden sisällä ja erityisesti Samsung on yksi edelläkävijöistä. Myöskin Motorola oli yksi ensimmäisistä valmistajista taittuvanäyttöisten puhelimien markkinoilla, sillä yhtiö on julkaissut jo kahden sukupolven ajan Razr-simpukkapuhelimia. Tänä vuonna uutta puhelinta ei nähty, mutta nähtävästi uusi versio on tulossa pian.

Motorola-pomo on vahvistanut Weibo-palvelussa uuden taittuvanäyttöisen älypuhelimen olevan työn alla. Uutuuspuhelimessa on luvattu olevan aikaisempaa kehittyneempi ja parempi suorituskyky, mutta myöskin paranneltu käyttöliittymä. Samalla on vahvistettu myöskin muotoilun olevan aikaisempaa mukavampi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nähtävästi uusi Razr-puhelin tullaan julkaisemaan ainakin aluksi Kiinan markkinoilla, vaikka aikaisemmin Motorolan taittuvanäyttöiset puhelimet on julkaistu ensin globaaleilla markkinoilla. Kiinassa taittuvanäyttöiset älypuhelimet ovat kuitenkin kasvattaneet vahvasti osuuttaan myytyjen puhelimien listoilla, jonka takia myös Motorola varmasti näkee tämän mahdollisuutena. Todennäköisesti uuden sukupolven taittuvanäyttöinen puhelin julkaistaan myös globaalisti myöhemmin.

Valitettavasti vielä tässä vaiheessa Motorola-pomo ei vahvistanut mitään muita tietoja tulevasta puhelimesta. Todennäköisesti Motorola tulee julkaisemaan uuden taittuvanäyttöisen puhelimensa vuoden 2022 alussa, ja siitä kuultaneen tarkempia tietoja lähiviikkoina.

Motorola Razr 5g ja Motorola Razr.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola