LenovoYleinen

Lenovolta tulossa uusi Legion Y90 -pelipuhelin tammikuussa – tarjoaa 6,92 tuuman AMOLED-näytön 144 hertsin virkistystaajuudella

Lenovo Legion Y90

Lenovo paljasti jo aikaisemmin tämän viikon aikana, että tammikuussa yhtiö tulee julkaisemaan Legion Y700 -tabletin, mutta samalla yhtiö tulee julkaisemaan täysin uuden Legion Y90 -älypuhelimen. Uutuuspuhelimesta on julkaistu kiinalaisessa Weibo-palvelussa postauksen, joka vahvistaa puhelimesta jo muutamia tietoja ennakkoon.

Uutuuspuhelin tullaan julkaisemaan 1. tammikuuta Kiinan markkinoille, eli vain viikon kuluttua. Lenovo Legion Y90 -puhelimesta on julkaistu kuva etuosasta ja vahvistettu muutamia avainominaisuuksia. Julkaistun kuvan perusteella puhelimen etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, jossa ei ole reikiä tai lovia. Lisäksi kuva paljastaa puhelimen tarjoavan alumiinikehyksen, joten kyseessä on todennäköisesti huippuluokan laite.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen näytön on vahvistettu olevan kooltaan 6,92 tuumaa ja se perustuu E4 AMOLED -tekniikkaan. Näytössä on korkea 144 hertsin virkistystaajuus sekä 720 hertsin kosketusherkkyys. Näytön on vahvistettu tarjoavan tuen HDR-sisällölle ja Lenovo Legion Y90 on varusteltu kaksimoottorisella ilmajäähdytysjärjestelmällä. Toistaiseksi Lenovo ei ole paljastanut puhelimesta muita yksityiskohtia.

Todennäköisesti ennen julkaisua Lenovo Legion Y90 -puhelimesta tullaan kuulemaan lisätietoja, mutta viimeistään tammikuun alussa tiedot varmistuvat.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo