XiaomiYleinen

Uudet markkinointivideot paljastavat Xiaomi 12 -puhelimen jälleen kerran – esillä kaikki neljä tyylikästä väriversiota

Xiaomi 12

Xiaomi 12 -sarja tullaan julkaisemaan 28. joulukuuta Kiinan markkinoille kolmen älypuhelimen voimin, jotka ovat Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro ja Xiaomi 12X. Jo aikaisemmin tämän viikon aikana, tunnettu vuotaja Evan Blass paljasti Twitter-tilillään tuotekuvia toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta. Tällä kertaa Blass on julkaissut markkinointivideon Xiaomi 12 -puhelimesta.

Uudella videolla Xiaomi 12 on esillä neljässä väriversiossa, jotka ovat harmaa, vihreä, vaaleanpunainen ja sininen. Ainoastaan vihreässä väriversiossa näyttää olevan nahkakuvioitu takapinta, kun taasen muissa väriversioissa on nähtävästi mattapintainen lasiviimeistely. Kuvat eivät sinällään paljasta enää mitään uutta, sillä muotoilu on paljastunut jo aikaisemmista kuvista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 12

Xiaomi 12

Puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Takaosassa on myös teksti ”50 MP”, joka vahvistaa pääkameran tarkkuuden. Xiaomi 12:n oikeassa kyljessä on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Samalla myöskin puhelimen näyttö on esillä videolla, jossa on kapeat kehykset, kaartuvat reunat sekä etukameraa varten tehty reikä.

Xiaomi 12

Xiaomi 12 -puhelimen on tiedetty saavan tehonsa Qualcommin tuoreimmasta Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiristä, joten kyseessä on huippuluokan laite. Aikaisemmat vuodot ovat kertoneet puhelimen mitoiksi 152,7 x 70 x 8,6 millimetriä ja vuodoissa puhelimeen on odotettu 50 megapikselin pääkameraa, ultralaajakulmakameraa sekä mahdollisesti telekameraa. Xiaomi on itse vahvistanut Xiaomi 12:n tarjoavan heti tuoreeltaan MIUI 13 -käyttöliittymän sekä Android 12 -käyttöjärjestelmän.

Puhelin julkaistaan jo alle viikon päästä, mutta Xiaomi vahvistaa laitteesta jatkuvasti lisätietoja vielä ennen julkaisua. Vaikka kyseessä on julkaisu Kiinassa, niin Xiaomi 12 -sarjan odotetaan tulevan tarjolle myös globaalisti kevään 2022 aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 12 / Kuva: Evan Blass

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi