MotorolaYleinen

Motorola-pomo vahvisti seuraavan taittuvanäyttöisen Razr-puhelimen olevan tulossa syksyllä

Motorola esitteli yhtiön ensimmäisen taittuvanäyttöisen Razr-puhelimen viime vuoden lopulla, mutta nähtävästi seuraaja sille on luvassa jo syksyllä. Suomessa Motorola Razr saapui vasta hiljattain myyntiin ja hintaa sillä on 1599 euroa. Kyseessä ei ole millään tavalla täydellinen taittuvanäyttöinen älypuhelin, mutta kyseessä oli kuitenkin ensimmäinen simpukkapuhelinta muistuttava laite.

Lenovon Etelä-Afrikan johtaja Thibault Dousson on paljastanut podcastissa, että uusi taittuvanäyttöinen puhelin on valmisteilla ja kyseessä on toisen sukupolven Motorola Razr -laite. Valitettavasti toistaiseksi ei ole mitään muita tietoja tulevasta Motorolan puhelimesta, mutta todennäköisesti vielä ennen julkaisua tullaan näkemään vuotokuvia tai kuulemaan enemmän teknisistä ominaisuuksista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime vuoden Motorola Razr -puhelimessa hyödynnettiin keskihintaluokkaan sijoittuvaa tekniikkaa sekä moni muitakin toteutuksia, joita ei toivoisi näkevänsä 1600 euron puhelimessa. Nyt seuraavaan taittuvanäyttöiseen puhelimeen Motorolalta voisi toivoa vähintäänkin huippuluokan järjestelmäpiiriä, 5G-tukea sekä monipuolisempia kameroita.

Lähde: Android Authority

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola