SamsungYleinen

Samsung esitteli armeijakäyttöön suunnatun Galaxy S20 Tactical Edition -puhelimen

Samsung on esitellyt Yhdysvalloissa uuden version Galaxy S20 -puhelimesta, joka kantaa nimeä Galaxy S20 Tactical Edition tai lyhyemmin Galaxy S20 TE. Samsungin mukaan kyseessä on armeijalle suunniteltu laite, joka tarjoaa räätälöityjä ominaisuuksia muun muassa puolustusministeriön tarpeisiin.

Galaxy S20 TE on suunniteltu toimimaan yhdessä olemassa olevien taktisten laitteiden kanssa DualDAR-arkkitehtuurin avulla, joka tarjoaa kaksikerroksisen salauksen. Teknisesti armeijakäyttöön suunnattu Galaxy S20 TE on pitkälti samanlainen kuin kuluttajamarkkinoilla oleva Galaxy S20. Nyt uutuuspuhelimen salausta on parannettu entisestään ja sen mukana toimitetaan järeä suojakuori.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen ominaisuuksia ovat 5G-tuki, Wi-Fi 6, yksityinen SIM-tuki sekä CRBS-radio. Lisäksi Galaxy S20 TE on varusteltuna night-vision-tilalla sekä stealth-tilalla, joka tarkoittaa pitkälti samaa kuin lentokonetila. Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri ja RAM-muistia on 12 gigatavua.

Samsung on aikaisemmin julkaissut huippupuhelimistaan myös Active-versioita, jotka ovat olleet tarkoitettuna hieman aktiivisemman elämäntavan omaaville käyttäjille. Galaxy S20 Tactical Edition eroaa sillä, että se on suunnattu erityisesti armeijakäyttöön ja sitä myydään vain todella rajoitetusti. Samsungin mukaan vastaava versio tehtiin myös aikoinaan Galaxy S9 -puhelimesta ja sen suosion ansiosta päätettiin toteuttaa päivitetty malli Galaxy S20 -puhelimesta.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung