MotorolaYleinen

Motorola Razr 2022 näyttää tulevan myös Suomeen – taittuvanäyttöinen uutuus haastaa Samsungin

Motorola Razr 2022

Taittuvanäyttöinen Motorola Razr 2022 julkaistiin jo aikaisemmin Kiinan markkinoilla, mutta toistaiseksi tarkkoja tietoja globaalista julkaisusta ei ole vahvistettu. Motorola kertoi kuitenkin syyskuun alussa Edge 30 -sarjan puhelimien julkaisun yhteydessä, että Razr 2022 tullaan julkaisemaan globaalisti pian.

Nähtävästi uusin taittuvanäyttöinen puhelin tullaan tuomaan myyntiin myös Suomessa, sillä Motorola on julkaissut ensimmäiset vihjauksen asiasta paikallisella Facebook-tilillään. Facebookissa julkaistu vihjausvideo paljastaa laitteen yksityiskohtia ja lopuksi on teksti ”pysy kuulolla”. Motorola kysyy myös videon yhteydessä ”Oletko valmis löytämään loputtomat mahdollisuudet?”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkkaa julkaisuaikaa Motorola ei kuitenkaan vielä antanut. Kyseessä on Galaxy Z Flip -puhelimien kaltainen simpukkapuhelin, joten Motorola tuo vihdoin myös haastajan Samsungin puhelimille. Todennäköisesti Motorola Razr 2022 -puhelimen julkaisupäivä saadaan tietää lähiaikoina. Motorolan julkaiseman videon voi katsoa alapuolelta.

Motorola Razr 2022 on mielenkiintoinen puhelin, sillä siinä on muun muassa 144 hertsin 6,7 tuuman taittuva OLED-näyttöpaneeli ja ulkopuolella on 2,7 tuuman kokoinen toinen näyttö. Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on jopa 12 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on myös 50 megapikselin tasoinen pääkamera, jonka kaverina on 13 megapikselin tasoinen ultralaajakulmakamera. Puhelimeen on saatu lisäksi Android 12 -käyttöjärjestelmä, jossa on optimointeja taittuvaa näyttöä varten. Tarkemmin Motorola Razr 2022 -puhelimeen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Kiinassa Motorola Razr 2022 -puhelimen hinnat alkoivat 5999 juanista, eli noin 858 eurosta. Toistaiseksi ei ole tietoa mahdollisesta hinnoittelusta Euroopassa.

Lähde: Facebook (Motorola Suomi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola