MotorolaYleinen

Motorola Razr 40 Ultra- ja Edge 40 Neo -puhelimet myyntiin Suomessa Pantonen vuoden 2024 Peach Fuzz -värissä

Motorola esitteli joulukuun alussa uudet Peach Fuzz -väriversion yhtiön viime vuoden Razr 40 Ultra- ja Edge 40 Neo -puhelimista. Peach Fuzz on Pantonen vuoden 2024 väri, ja uutuusväritys on osa Motorolan ja Pantonen yhteistyötä. Uudet väriversiot ovat nyt tulleet saataville myös Suomessa.

Artikkelin kirjoitushetkellä Peach Fuzz -väriversiot löytyvät tällä hetkellä muun muassa Telian ja Powerin valikoimista. Uuden värityksen ohella puhelimissa ei ole mitään muuta uudistusta verrattuna jo markkinoilla oleviin versioihin. Motorola Razr 40 Ultra maksaa Suomessa 1199 euroa ja Motorola Edge 40 Neo vastaavasti 399 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Razr 40 Ultra

Tämän vuoden Pantone-väri on valittu analysoimalla viime vuoden maailmanlaajuisia trendejä ja teemoja. Pantone kuvailee Peach Fuzz -värin olevan sametinpehmeä vaalea persikka, joka rikastuttaa mieltä, kehoa ja sydäntä. Lämmin ja kotoisa sävy korostaa Pantonen mukaan lempeyden tunnetta ja viestiä välittämisestä sekä jaksamisesta.

”Olemme todella tyytyväisiä Pantone-yhteistyöstämme ja siitä, että voimme olla askeleen edellä tuomalla ensi vuoden värin nykyiseen Pantone-väristen puhelintemme valikoimaan, Pantone on ollut aina osa työnkuvaani mm. graafisena suunnittelijana ja luovana johtajana. Tiedän, kuinka tärkeä rooli väreillä on elämässämme ja työssämme, joten olen siksikin erityisen iloinen siitä, että voimme jatkossakin tarjota asiakkaillemme enemmän tapoja värikkääseen itseilmaisuun älypuhelimiensa kautta”, kertoo Stine Jespersen, Motorolan Mobile Business Groupin markkinointijohtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 40 Neo

Motorola Edge 40 Neo on 400 euron hintainen älypuhelin, joka tuo mukanaan vegaaninahkaisen viimeistelyn sekä OLED-näyttöpaneelin. Puhelimessa on myös IP68-luokitus sekä muita lukuisia Pantone-väriversioita. SuomiMobiilin arvostelun puhelimesta voi lukea tämän linkin takaa.

Motorola Razr 40 Ultra on vastaavasti Motorolan uusin taittuvanäyttöinen puhelin, joka tarjoilee kaksi suurta näyttöpaneelia sekä tehokkaan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin. Tarkemmin puhelimeen voi tutustua SuomiMobiilin arvostelusta tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola