AndroidMotorolaYleinen

Motorola saattaa julkaista Android One -puhelimen pian

Motorolan tuleva Android One -puhelin / Kuva: Evan Blass

Google näyttää työstävän Android One -projektiaan ahkerasti yhteistyökumppaneidensa kanssa. Aikaisemmin tällä viikolla Xiaomi julkaisi Mi A1 -älypuhelimen, joka hyödyntää Android One -käyttöjärjestelmää. Evan Blassin julkaiseman kuvan perusteella myös Motorola on aikeissa esitellä Android One -puhelimen.

Motorola oli aikoinaan Googlen omistuksessa, mutta sittemmin valmistaja on siirtynyt Lenovon omistukseen. Lenovo on aikaisemmin jo kertonut, että yhtiö siirtyy hyödyntämään enemmän puhdasta Android-käyttöjärjestelmää. Evan Blassin julkaisemassa kuvassa esiintyy tuttu Moto X4 -älypuhelin, jossa kuitenkin näkyy Android One -logo. Tulevasta Android One -puhelimesta ei kuitenkaan ole tällä hetkellä juurikaan tietoja, mutta todennäköisesti kyseessä on täysin sama laite kuin Motorola Moto X4.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto X4:ssä on 5,2 tuuman Full HD -näyttö sekä Snapdragon 630 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia. Puhelimen sisuksiin on pakattu myös 3000 milliampeeritunnin akku sekä kamera, joka rakentuu kahdesta sensorista, joista toinen on 12 megapikseliä ja toinen 8 megapikseliä. Etukamera on taasen 16 megapikseliä.

Lähde: Evan Blass

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android