AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi Mi Note 3 ei olekaan huippupuhelin – myyntipakkaus paljasti heikomman järjestelmäpiirin

Kerroimme aikaisemmin Xiaomin vahvistaneen julkaisevansa ensi viikolla Mi MIX 2 -puhelimen rinnalla myös uuden Mi Note 3 -puhelimen. Xiaomin kaikki Mi Note -malliston älypuhelimet ovat olleet järjestäen huippuluokan laitteita, mutta tänä vuonna asiaan on tulossa todennäköisesti suuri muutos, jos on uskomista vuodettuihin kuviin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusissa kuvissa esiintyy tällä kertaa Xiaomi Mi Note 3 -puhelimen musta myyntipakkaus, josta käy ilmi laitteen tulevia teknisiä tietoja. Myyntipakkauksessa on esimerkiksi tiedot, että puhelimessa tulee olemaan Qualcommin Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri, joka on suunnattu keskihintaluokan laitteille. Aikaisemmin on huhuttu Snapdragon 835 -järjestelmäpiiristä, joka olisi ollut luonnollinen jatke viime vuoden Mi Note 2 -puhelimessa käytetylle Snapdragon 821 -järjestelmäpiirille. Vuodetuista kuvista käy ilmi myös, että Mi Note 3:ssa on 16 megapikselin etukamera, kaksoiskamera takana ja lasinen rakenne. Paketin mukana tulee myös USB-C -liittimeen yhdistettävä adapteri kuulokeliittimelle, joka vahvistanee sen, että laitteessa ei tule olemaan perinteistä 3,5 mm kuulokeliitintä.

Mi Note 3 -puhelimeen odotetaan uusien huhujen mukaan myös 5,5 tuuman näyttöä, 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 ja 128 gigatavua tallennustilaa. Lisäksi puhelimessa on muistikorttipaikka, 3500 milliampeeritunnin akku, jota ladataan Quick Charge 4 -pikalatausteknologian avustuksella.

Xiaomi tulee esittelemään Mi Note 3 -puhelimen Mi MIX 2 -mallin rinnalla 11. syyskuuta.

Lähde: Gizmochina

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android