MotorolaYleinen

Motorolalta tulossa edullinen Moto GO -puhelin – saamassa kevennetyn käyttöjärjestelmän

Motorola Moto GO

Motorola on julkaissut jo lukuisia uusia Moto G -malliston edullisia puhelimia, mutta nähtävästi lisää on tulossa. Nyt nettiin on vuodettu ensimmäiset tiedot tulevasta hyvin edullisesta Moto GO -mallinimeä kantavasta puhelimesta.

Kuvat puhelimesta on julkaistu Twitterissä ja ne ovat nähtävästi jonkinlaisesti käyttöoppaasta. Kuvassa nähdään laitteen etu- ja takaosat, jotka paljastavat tutun muotoilun. Takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on 13 ja 2 megapikselin kamerasensorit sekä LED-salamavalo. Lisäksi takaosassa nähdään sormenjälkilukija sekä operaattorin AT&T:n logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Etuosassa on esillä näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty pisaramainen lovi. Näytön kehykset ovat erittäin suuret ja erityisesti niin sanottu ”leuka” on todella paksu. Etukameran tarkkuudeksi on mainittu 5 megapikseliä. Puhelimen vasemmassa kyljessä on SIM-korttiluukku ja oikeassa kyljessä on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Yläreunassa on kuulokeliitin ja alareunassa on kaiutin, mikrofoni sekä USB-C-liitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nimen on kerrottu olevan Moto GO ja vuotokuvien perusteella käyttöjärjestelmänä olisi Googlen kevennetty Android GO -versio. Esimerkiksi näytöllä olevat sovellukset ovat niin sanottuja Go-versioita, jotka viittaavat kevennettyyn käyttöjärjestelmäversioon. Nähtävästi kyseessä on Android 11 -versio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelin on todennäköisesti tarkoitettu Yhdysvaltojen markkinoille, mutta se saattaa tulla saataville myös muillakin valituilla markkinoilla. Toistaiseksi muita tietoja laitteesta ei ole vielä olemassa, mutta Motorola julkistanee sen lähiviikkojen aikana.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola