XiaomiYleinen

Xiaomi esittelee uuden POCO C40 -puhelimen 16. kesäkuuta – vuoto paljastaa jo nyt kuvan ja tiedot

POCO C40

Xiaomi on vahvistanut esittelevänsä 16. kesäkuuta uuden Poco-brändin älypuhelimen, joka on vahvistettujen tietojen mukaan edullinen Poco C40. Kyseinen puhelin on ollut hiljattain vuotojen kohteena ja tuoreimmat vuodot paljastavat myös nähtävästi viralliset tuotekuvat.

Poco C40 -puhelimesta Xiaomi on itse jo vahvistanut muutamia tietoja. Puhelimessa on kerrottu olevan suuri 6,71 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, jossa on pisaramainen lovitoteutus. Akku tulee olemaan kooltaan huimat 6000 milliampeerituntia ja ainakin yksi väriversioista tulee olemaan tuttu keltainen POCO Yellow.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuore vuotokuva paljastaa puhelimen muotoilun kokonaisuudessaan, ja kuva vastaa Xiaomin jo jakamia vihjailukuvia. Laitteen takaosassa on suuri kamera-alue, jossa on erillisessä neliössä kaksi kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kamera-alueessa on myös suuri POCO-logo sekä sormenjälkilukija. Puhelimen etuosassa on kookas näyttöpaneeli. Kuva vahvistavaa mustan väriversion ja takaosan muovipinta on kuvioitu mattapintaiseksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodot ovat kertoneet puhelimessa olevan LCD-näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus (1650 x 720) sekä 60 hertsin virkistystaajuus. Tehoista odotetaan vastaavan erikoinen kiinalainen JR510-järjestelmäpiiri, jota ei ole nähty missään aikaisemmassa globaalisti myytävässä tunnetun brändin puhelimessa. Järjestelmäpiirissä on neljä 2,0 GHz:n taajuudella toimivaa ydintä sekä neljä 1,5 GHz:n taajuudella toimivaa ydintä.

POCO C40

Käyttöjärjestelmänä odotetaan olevan vanha Android 11. Akku tulee olemaan 6000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 18 watin teholla. Takaosaan on tulossa 50 megapikselin pääkamera ja toinen 2 megapikselin kamerasensori. Etuosassa on 5 megapikselin selfiekamera. Poco C40 -puhelinta odotetaan 4 gigatavun RAM-muistilla sekä 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mustan ja keltaisen värin ohella puhelinta odotetaan myyntiin myös vihreässä värissä. Huhujen mukaan hinta tulee olemaan 4 + 64 gigatavun versiossa 177 dollaria. Xiaomin odotetaan julkaisevan samalla myös Poco C40+ -puhelimen, mutta sen tarkoista ominaisuuksista ei ole vielä vuotoja.

Lähde: Twitter (POCO), Passionategeekz.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi