MotorolaYleinen

Motorolalta tulossa pian edullinen Moto E7 – tekniset tiedot ja kuva vuotivat

Motorola Moto E7

Motorola on julkaissut ahkerasti uusia älypuhelimia viime kuukausina, mutta nähtävästi uusia laitteita on jälleen pian tulossa. Tällä kertaa on vuotanut teknisiä tietoja sekä kuva julkaisemattomasta Moto E7 -puhelimesta, joka on siis edullisempaan hintapisteeseen asettuva älypuhelin.

Moto E7 on paljastunut nyt Google Play Console- ja Android Enterprise -listauksista Googlen toimesta. Puhelimessa tullaan näkemään pisaramainen loviratkaisu sekä monia alemman hintapisteen teknisiä ominaisuuksia. Moto E7 on varusteltu myös 6,2 tuuman HD+ -näytöllä, 2 tai 4 gigatavulla RAM-muistia sekä 32 tai 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. Tehoista on vastaamassa Qualcomm Snapdragon 632 -järjestelmäpiiri ja käyttöjärjestelmänä on luonnollisesti Android 10.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen koodinimi on ”Ginna” ja se tulee saamaan myös 13 megapikselin pääkameran sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskameran. Etuosassa tullaan näkemään 5 megapikselin selfiekamera ja akunkesto on 3550 milliampeeritunnin varassa.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin Motorola voisi julkaista nyt paljastuneen Moto E7 -puhelimen, mutta kovin kauaa siihen ei enää pitäisi mennä. Motorola julkaisi hiljattain Moto E6s -puhelimen, joten seuraajan julkaisu vain pari kuukautta myöhemmin on vähintäänkin erikoista.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola