SamsungYleinen

Huhu: Samsung kehittää edullista taittuvanäyttöistä Galaxy Fold Lite 4G -puhelinta

Samsung on tuonut myyntiin jo taittuvanäyttöiset Galaxy Fold– ja Galaxy Z Flip -älypuhelimet, joiden hinnat ovat olleet normaaleita huippupuhelimia selvästi korkeampia. Tuoreimpien huhujen mukaan Samsung olisi kuitenkin kehittämässä selvästi edullisempaa uutta taittuvanäyttöistä älypuhelinta, joka kantaisi nimeä Galaxy Fold Lite 4G.

Tulevassa Galaxy Fold Lite -puhelimessa ei odoteta olevan siis 5G-yhteyksiä, vaan Samsung tulee luottamaan 4G-tukeen. Tehoista pitäisi kuitenkin vastata Snapdragon 865 -järjestelmäpiirin, joka on tämän hetken huippupiiri. Puhelimeen odotetaan 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa, muovista taittuvaa näyttöä sekä monia muita tekniikoita, joita on nähty aikaisempina vuosina Samsungin puhelimissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rakenteeltaan puhelin pitäisi kuitenkin olla pääosin alumiinia ja lasia. Tietojen perusteella Samsung suunnittelee julkaisevan puhelimen kahdessa värissä, jotka ovat Mirror Black ja Mirror Purple. Ulkopuolella olevan näytön kerrotaan olevan selvästi nykyistä Galaxy Fold -puhelinta pienempi, mutta toteutus on lähellä Galaxy Z Flipin toista näyttöä.

Huhun perusteella Galaxy Fold Lite -puhelimen hinta asettuisi 1099 dollariin, joka tekisi siitä yhden edullisimmista taittuvanäyttöisistä älypuhelimista. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin nyt huhuttu puhelin voitaisiin julkaista, mutta syksyllä Galaxy Note20 -puhelimien yhteydessä olisi seuraava looginen julkaisuaika. Huhu kannattaa ottaa kuitenkin edelleen pienellä varauksella vastaan, sillä mitään tarkempia tietoja Galaxy Fold Litestä ei toistaiseksi ole.

Lähde: Twitter (Max Weinbach)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung