MotorolaYleinen

Motorolalta tulossa pian Pohjoismaihin uusi huippupuhelin Snapdragon 870 -järjestelmäpiirillä

Motorola on tänään kertonut mystisessä viestissään, että Pohjoismaihin on tulossa pian uusi huippuluokan älypuhelin. Viestin ohella on julkaistu gif-kuva, joka paljastaa jotakin uutta olevan tulossa, jossa on uusi Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri.

Julkaisupäivää tai muutakaan tarkempaa tietoa ei ole vielä paljastettu, mutta lisätietoja pitäisi olla tulossa hyvin pian. Kuvassa nähtävä puhelin muistuttaa vahvasti Kiinassa julkaistua Motorola Edge S -puhelinta, jonka on odotettu tulevan myyntiin globaalisti Motorola Moto G100 -mallinimen alaisuudessa. Gif-kuvan perusteella tulevassa puhelimessa olisi kuulokeliitin, USB-C-latausliitin sekä kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti kyseessä on huhuttu Moto G100, joka tulee olemaan edullisemman hintapisteen huippupuhelin. Jos suuria muutoksia ei ole tullut verrattuna Motorola Edge S -malliin, niin kyseessä on hyvin mielenkiintoinen laite. Puhelimessa odotetaan olevan 6,7 tuuman 90 hertsin virkistystaajuudella varusteltu näyttö, Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, 64 megapikselin neloiskamera sekä 5000 milliampeeritunnin akku. Kiinassa Motorola Edge S:n hinta oli noin 255 euroa, joten Euroopassa Moto G100 -mallin voidaan olettaa asettuvan hinnoittelultaan noin 400 euroon.

Motorola on kuitenkin luvannut pian lisätietoja tulevasta puhelimesta, joten todennäköisesti lähiaikoina kuulemme tarkempia tietoja.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola