YleinenZTE

ZTE julkaisemassa pian uuden S-malliston – ensimmäinen kuva mielenkiintoisesta uutuuspuhelimesta julki

ZTE:n kevään uutuuspuhelinvalikoima tulee olemaan varsin mielenkiintoinen, sillä yhtiöltä on odotettu näytönalaisella kameralla varusteltua huippuluokan Axon 30 Pro -älypuhelinta, mutta nyt yhtiö on alkanut vihjaamaan jo seuraavasta puhelimesta. ZTE on julkaissut Kiinassa vihjailevia kuvia, joiden mukaan yhtiöltä olisi tulossa uusi ZTE S -mallinimeä kantava älypuhelin.

Kyseessä pitäisi olla täysin uusi älypuhelinmallisto, mutta kovin paljoa ensimmäisestä laitteesta ei vielä tiedetä. ZTE:n puhelinliiketoiminnan johtaja Ni Fei on julkaissut Weibo-palvelussa kuvan, jossa on esillä uuden ZTE S -puhelimen takaosa ja erityisesti kamera-alue. Kuvasta nähdään, että tulevan puhelimen ulkoinen toteutus on hyvin mielenkiintoinen, eikä yksityiskohtia puutu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kamera-alue on laatikkomainen ja siinä nähdään neljä kamerasensoria. Kameroiden rinnalla on LED-salamavalo ja kamera-alueessa on käytetty kahta viimeistelyä. Kamera-alueessa nähdään myös vahvistus 64 megapikselin pääkameralle. Takaosan lasipinta on kuvan perusteella mielenkiintoisesti vaaleanpunaisesta siniseen liukuvärjätty pystysuunnassa ja ZTE S -puhelimessa on myös alumiinikehys.

ZTE S tulee olemaan todennäköisesti nuorisolle suunnattu laite, joka on suurella todennäköisyydellä keskihintaluokan 5G-puhelin premium-viimeistelyllä. Tarkkoja yksityiskohtia puhelimesta ei tiedetä, mutta todennäköisesti lähempänä julkaisua tullaan kuulemaan lisätietoja.

Lähde: Weibo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen