OnePlusYleinen

OnePlus 9 Pro saamassa 50 megapikselin ultralaajakulmakameran – tällaista jälkeä kamera tekee

OnePlus on jo vahvistanut julkaisevansa uudet OnePlus 9 -malliston älypuhelimet 23. maaliskuuta järjestettävässä tilaisuudessa ja nyt ennen julkaisua tuttuun tapaan yhtiö tiputtelee laitteista yksittäisiä tietoja. OnePlussan tiedetään panostavan vahvasti uutuuspuhelimien kameraominaisuuksiin ja ainakin OnePlus 9 Prossa odotetaan olevan OnePlussan tähän asti parhaimmat kamerat.

Jo aikaisemmin vahvistettiin OnePlus 9 -puhelimien saavan kustomoidun Sony IMX789 -kamerasensorin, joka on suurin ja kehittynein kamerasensori OnePlus-puhelimien historiassa. Nyt OnePlus on paljastanut myös toisen tärkeän kameran ominaisuuksia. OnePlus 9 -puhelimissa on myös 50 megapikselin Sonyn kehittämä IMX766-sensori ultralaajakulmakamerana, joka on kooltaan 1/1.56 tuumaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlussan mukaan ultralaajakulmakameralla saadaan aikaiseksi ultraselviä kuvia ja todisteeksi OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau on myös jakanut kuvaparin, jotka on otettu OnePlus 9 -puhelimella. Vasemmanpuoleinen kuva on Laun mukaan otettu tavallisella ultralaajakulmakameralla ja oikeanpuoleinen vastaavasti uudella OnePlus 9 -malliston puhelimella. OnePlus on uutuuspuhelimissa panostanut vahvasti erityisesti kuvan vääristyksien vähentämiseen.

OnePlus ilmoitti yhteistyöstään Hasselbladin kanssa aikaisemmin tällä viikolla ja puhelimissa tullaan näkemään monia ohjelmistollisia Hasselbladin kanssa toteutettuja parannuksia. OnePlussan mukaan puhelimissa on 12-bittinen RAW-tuki, Hasselblad Camera for Mobile -ominaisuus sekä 4K 120 FPS- ja 8K 30 FPS -videokuvaus.

OnePlus 9 -malliston on huhuttu koostuvan ainakin kolmesta puhelimesta, jotka olisivat OnePlus 9OnePlus 9 Pro sekä OnePlus 9R. Puhelimien ohella OnePlussan odotetaan esittelevän 23. maaliskuuta myös yhtiön ensimmäisen älykellon, joka kantaa nimeä OnePlus Watch.

Lähde: Twitter (Pete Lau)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus