MotorolaYleinen

Motorolalta tulossa uusi lisäys Edge-mallistoon – ensimmäiset tiedot Edge Lite -puhelimesta julki

Motorola julkaisi keväällä ensimmäiset 5G-älypuhelimensa globaalisti, jotka olivat Motorola Edge+ ja Edge. Nähtävästi Motorola suunnittelee julkaisevansa myös kolmannen jäsenen Edge-mallistoonsa, sillä tuoreimpien tietojen mukaan puhelin kantaisi nimeä ”Motorola Edge Lite”.

Tulevan puhelimen tiedetään olevan mallikoodiltaan XT2075 ja myöskin kyseinen laite on löydetty FCC:n tietokannasta. Tietojen mukaan Motorola saattaa hyödyntää puhelimessa Qualcommin kehittämää Snapdragon 765G -järjestelmäpiiriä, sillä laitteessa on FCC:n tietojen mukaan tuki 5G-yhteyksille. Valitettavasti FCC:n julkaisemat tiedot eivät ole paljastaneet Edge Lite -puhelimesta juurikaan teknisiä tietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi yksi eurooppalainen jälleenmyyjä on listannut XT2075-mallikoodilla tunnetun puhelimen sivuillansa, joka on paljastanut laitteessa olevan 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tulevan puhelimen hinnaksi jälleenmyyjän sivuilla on ilmoitettu 399 euroa. Todennäköisesti Motorola Edge Lite tulee olemaan pitkälti samanlainen puhelin kuin jo myynnissä olevat Edge-puhelimet, mutta Motorola on todennäköisesti karsinut hieman ominaisuuksista.

Lähde: Pricebaba.com, Twitter (Mukul Sharma), FCC

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. ”mutta Motorola on todennäköisesti karsinut hieman ominaisuuksista”

    Eli jos tuossa on sivulta kaartuva näyttö, eli kalliimpi tuoterakenne-erä, niin sitten ovat varmaan karsineet kameravarustuksesta, joka ei ihan priimaa noissa ollut muutenkaan, eli ei sittten asiakaslähtöistä tarjontaa ehkä juurikaan. Mutta katsotaan . . .

  2. ⬆️ Motorola edge ja edge+ on just ne kamerat mitkä tarttee eli pääkamera, laajakuva- ja telekamera ja OIS. Mut sähän löydät niistäkin tietty valittamista vaikka niissä OIS onkin, vaikka sen perään itkit noissa Nokian puhelimissa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola