DoogeeYleinen

Doogee esitteli uuden järeän älypuhelimen – tällainen 10 000 mAh akulla varusteltu Doogee S88 Pro

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja Doogee on julkaissut tällä viikolla uuden ja varsin järeän Doogee S88 Pro -mallinimeä kantavan älypuhelimen. Uutuuspuhelin on suunnattu aktiivisen elämäntavan omaaville kuluttajille, jotka arvostavat pitkää akunkestoa sekä puhdasta Android-käyttökokemusta.

Rakenteeltaan uusi Doogee S88 Pro on suunniteltu rajumpaankin käyttöön, sillä Doogee on ottanut huomioon muun muassa iskun- ja vedenkestävyyden. Puhelimessa on metallinen kehys, mutta samalla myös kestävä muovirunko sekä vahvistetut kulmat, jotka ottavat hyvin vastaa tiputuksen. Doogee on taannut puhelimelle myös IP68-luokituksen mukaisen pölyn- ja vedenkestävyyden, jonka lisäksi Doogee S88 Pro -puhelinta mainostetaan MIL-STD-810G -sertifikaatilla, joka takaa laitteen kestävyyden äärimmäisissä olosuhteissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen näyttö on kooltaan 6,3 tuumaa ja se perustuu IPS LCD -tekniikkaan. Näytössä on myös Full HD+ -tarkkuus, pisaramainen etukameralovi sekä näyttöä on suojaamassa Gorilla Glass -lasipinta. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio P70 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Kameroita puhelimeen on saatu kolme takaosaan, jotka ovat 21 megapikselin Sonyn kehittämä pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 8 megapikselin muotokuvakamera. Doogee S88 Pron etuosassa on yksi 16 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Doogee S88 Prossa on suuri 10 000 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata pikalatauksella USB-C-tyypin liittimen kautta, mutta puhelin tukee myös 10 watin langatonta latausta. Doogee S88 Prossa on lisäksi käänteinen langaton lataus, jonka avulla puhelimella voidaan ladata muita Qi-standardiin pohjautuvia laitteita langattomasti.

Yksi uutuuspuhelimen erikoisuuksista on Iron Manin inspiroima ilmoitusvalo, joka sijaitsee laitteen takaosassa. LED-ilmoitusvalo toimii kolmessa värissä, jotka ovat vihreä, punainen sekä sininen. Käyttöjärjestelmänä puhelimessa on Doogeen mukaan puhdas Android 10, jossa ei ole paljoa valmistajan omia lisäyksiä.

Doogee S88 Pro on julkaistu kolmessa väriversiossa, jotka ovat Fire Orange, Army Green sekä Mineral Black. Toistaiseksi puhelin on ennakkomyynnissä Doogeen oman verkkokaupan kautta ja hintaa sillä on 199 dollaria. Doogeen mukaan ensimmäiset puhelimet lähetetään jo 21. kesäkuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Doogee S88 Pro tärkeimmät tiedot:

  • Näyttö: 6,3 tuumaa, IPS LCD, Full HD+ (2340 x 1080)
  • Järjestelmäpiiri: MediaTek Helio P70
  • RAM-muisti: 6 Gt RAM
  • Tallennustila: 128 Gt
  • Kamerat: 21 MP pääkamera + 8 MP ultralaajakulmakamera + 8 MP muotokuvakamera
  • Etukamera: 16 MP etukamera
  • Akku: 10 000 mAh / tuki langattomalle lataukselle ja käänteiselle lataukselle
  • Käyttöjärjestelmä: Android 10
  • Muuta: USB-C, sormenjälkilukija kyljessä
  • Värit: Fire Orange, Army Green, Mineral Black

Lähde: Doogee S88 Pro -tuotesivu, Doogeen tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Doogee