MotorolaYleinen

Motorolalta tulossa uusi Snapdragon 865 -piirillä ja kaksois-selfiekameralla varusteltu huippupuhelin

Motorola Edge+

Tuore vuoto kertoo, että Motorolalta olisi tulossa mahdollisesti kevään aikana uusi Nio-koodinimeä kantavana huippuluokan älypuhelin, jossa hyödynnetään Qualcommin tämän vuoden huippujärjestelmäpiiriä, eli Snapdragon 865 -piiriä. Keväällä kyseessä olisi siis jo teknisesti hieman vanha laite, mutta todennäköisesti kyseessä tulee olemaan alemman hintaluokan huippulaite.

Tietojen mukaan puhelimessa olisi Full HD+ (2520 x 1080) tasoinen näyttöpaneeli, jossa on normaalia 60 hertsiä korkeampi virkistystaajuus. Snapdragon 865 -järjestelmäpiirin rinnalla kerrotaan olevan ainakin 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Motorola Nio -puhelimessa kerrotaan olevan myös 64 megapikselin pääkamera, joka perustuu OmniVisionin anturiin. Pääkameran rinnalla on myös 16 megapikselin ultralaajakulmakamera, ja kolmantena kamerana toimii 2 megapikselin syvyyskamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola tulee laittamaan puhelimen etuosaan myös kaksois-selfiekameran, joka tulee koostumaan 16 megapikselin pääkamerasta sekä 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta. Lähteet osaavat kertoa Motorola Nion saavan myös Android 11 -käyttöjärjestelmän esiasennettuna, ja puhelin tukee kahta SIM-korttia.

Puhelimen koodinimen lisäksi laitteen mallinumeroksi on kerrottu XT2125, mutta vielä virallisesta markkinointinimestä ei ole tarkkaa tietoa. Huhun perusteella puhelin julkaistaan vuoden 2021 ensimmäisen neljänneksen aikana.

Lähde: Playfuldroid.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola