MotorolaYleinen

Motorolan brändiä kantavat Moto Watch 70- ja Moto Watch 200 -älykellot julkaistiin

Moto Watch 200

Motorolan brändiä kantavat uutuuskellot on julkaistu nyt Yhdysvaltojen markkinoille. Kellot käyttävät ainoastaan Moto-brändiä, ja ne on suunniteltu eBuyNow eCommerce -yrityksen toimesta. Toistaiseksi saatavuudesta Euroopassa ei ole mitään tietoa.

Uutuuksista paremmin varusteltu on Moto Watch 200. Kellossa on 1,78 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli sekä 45 mm alumiinirunko. Kellosta on saatu 5 ATM -luokituksen mukaisesti vedenkestävä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto Watch 200:n ominaisuuksia ovat jatkuva sykkeen mittaus, veren happipitoisuuden mittaus ja mukana on myös monet muut terveystoiminnot. Tuettuna on harjoituksien seuranta yli 28 urheilussa ja kellossa on sisäänrakennettu GPS. Kellon keräämät tiedot voidaan synkronoida Google Fit:n ja Stravan kanssa.

Moto Watch 200

Käyttöjärjestelmänä on Moto Watch OS, joka on kevyt kelloille suunnattu ohjelmisto. Moto Watch 200 tarjoaa sisäänrakennetun kaiuttimen ja mikrofonin, jotka mahdollistavat myös Bluetooth-puhelut. Akku on kooltaan 355 milliampeerituntia ja sen luvataan kestävän 14 päivän ajan. Älykellossa on Bluetooth 5.3 LE -yhteys sekä mukana on kaatumisen tunnistuksen hälytykset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto Watch 200 on saatavilla mustana sekä kultaisena. Tarkkaa hintaa ei ole vahvistettu.

Kelloista karsitumpi on Moto Watch 70. Siinä on 1,69 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli sekä 43 mm kokoinen runko. Kellossa on IP67-luokitus, joten se kestää myös vettä. Päätoimintoina ovat kattavat terveyden seurannan toiminnot, sillä kellossa on jatkuvat sykkeen mittaus sekä sisäänrakennettu lämpötila-anturi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto Watch 70 on varusteltu Bluetooth 5.0 LE -tekniikalla sekä Moto Watch OS -käyttöjärjestelmällä. Akku on kooltaan 355 milliampeerituntia ja sen luvataan tarjoavan 10 päivän mittaisen käyttöajan.

Moto Watch 70 esiteltiin ainoastaan mustassa värissä. Tarkasta saatavuudesta ja hinnasta ei ole tietoa.

Lähde: Moto Watch 200, Moto Watch 70

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola