MotorolaYleinen

Motorola esitteli uuden edullisen Moto G 5G -puhelimen sekä sisällään kynän pitävän Moto G Stylus -puhelimen valituille markkinoille

Motorolan uudet puhelimet.

Motorola on julkistanut Pohjois-Amerikan markkinoille kaksi uutta älypuhelinta, joista toinen on edullinen 5G-laite ja toinen on edullinen stylus-kynällä varusteltu puhelin. Puhelimia ei odoteta myyntiin globaalisti, mutta ne vahvistavat Motorolan läsnäoloa erityisesti Yhdysvalloissa.

Moto G 5G (2023) on pitkälti sama puhelin kuin globaalisti myytävä Moto G53 5G. Puhelimeen on saatu 6,5 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus. Näyttö tarjoaa myös korkean 120 hertsin virkistystaajuuden ja perinteikkään 20:9-kuvasuhteen. Näytössä on etukameraa varten tehty reikä yläreunassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Qualcommin valmistama 5G-yhteydet tarjoava 8-ytiminen Snapdragon 480+ -järjestelmäpiiri. Moto G 5G tarjoilee lisäksi 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tuettuna on myös muistikortti aina yhteen teratavuun asti.

Moto G 5G:n takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Etuosassa on 8 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä ladataan langallisesti USB-C-liittimen kautta 15 watin teholla. Motorola on saanut mukaan myös stereokaiuttimet, jotka on viritetty Dolby Atmos -tekniikalla. Sormenjälkilukija on sijoitettu kylkeen virtapainikkeen yhteyteen.

Puhelimessa on uusin Android 13 -käyttöjärjestelmä sekä My UX -käyttöliittymä.

Moto G 5G -puhelimen hinnaksi on kerrottu 250 dollaria ja se on saatavilla Yhdysvalloissa toukokuussa.

Motorola Moto G Stylus (2023)

Moto G Stylus (2023) on jatkoa Motorolan tuotelinjalle, jossa tarjotaan integroituna myös kosketusnäyttökynä. Kyseessä on kuitenkin edullinen puhelin, jossa on 4G-yhteydet. Tehoista on nimittäin vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G85. RAM-muistia on 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 64 gigatavua. Tuettuna on muistikortti aina yhteen teratavuun asti.

Näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytössä on vain HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Näyttö tukee kosketusnäyttökynää, jota voidaan käyttää esimerkiksi muistiinpanojen tekemiseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G Stylus on saanut 5000 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata 15 watin teholla. Puhelimessa on myös 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä USB-C-latausliitin. Tarjolla on stereokaiuttimet sekä kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija.

Takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Etuosassa on 8 megapikselin kamera selfiekuvia varten. Käyttöjärjestelmänä on Googlen uusin Android 13.

Motorola ilmoitti Moto G Stylus -puhelimen hinnaksi 200 dollaria ja se on saatavilla Yhdysvalloissa 5. toukokuuta.

Yhdysvaltojen markkinoille Motorola esitteli myös Motorola Edge+ (2023) -lippulaivapuhelimen, joka on sama laite kuin globaalisti myytävä Motorola Edge 40 Pro.

Lähde: Motorolan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola